Skip to main content

Continuă plecările de la Mediafax. Șeful departamentului Sport a demisionat

 
Continuă plecările de la Mediafax. Șeful departamentului Sport a demisionat
mediafax

Continuă plecările din agenția Mediafax după ce, zilele trecute, au demisionat redactorul-șef Mona Hera, directorul editorial Cristi Dimitriu, redactorul-șef adjunct Livia Ispas și aproximativ jumătate din redacție.

Publicitate

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, au mai demisiona Adi Petculescu, șeful departamentului sport, dar și ceilalți ziariști din secție (4-5 oameni). Adi Petculescu este unul din veteranii agenției Mediafax. El a lucrat la agenția deținută de Adrian Sârbu peste 20 de ani.

Un alt jurnalist cu experiență - Andreea Unturică, care coordona corespondenții Mediafax - a ales să părăsească agenția de știri. 

Plecările de la Mediafax, în ultima săptămână, potrivit informațiilor Paginademedia.ro:  

Mona Hera, redactor-șef

Cristi Dimitriu, director editorial

Livia Ispas, redactor-șef adjunct

Elvira Gheorghiță, jurnalist cu experiență pe domeniul Sănătate

Sport - tot departamentul, format din cinci oameni, în frunte cu șeful secției, Adrian Petculescu. Departamentul sport era format din Luminița Turcu, Leila Bolat, Traian Terzian și Adrian Tone.

Life - trei oameni au demisionat. A mai rămas un jurnalist. 
 
Corespondenți - două plecări, printre care și șefa secției, Andreea Unturică.  
 
Social - cinci demisionari, în frunte cu șeful de secție, care era și redactor-șef adjunct, Livia Ispas. Printre numele care au mai plecat se numără Elvira Gheorghiță și Aurelia Alexa. 
 
Politic - au demisionat doi jurnaliști, doi au ales să rămână.  
 
Site - o plecare

Reamintim că miercuri seara, după valul de demisii, Adrian Sârbu a ținut o ședință cu demisionarii dar și cu cei care încă nu-și prezentaseră demisiile. 

Adrian Sârbu le-a solicitat demisionarilor să asigure „o tranziție ușoară” în următoarea perioadă (aceștia vor sta în preaviz până în jruul datei de 25 ianuarie). În plus, le-a spus acestora că se pot răzgândi până a doua zi.

Pe de altă parte, Adrian Sârbu a avut o discuție și cu cei care au decis să rămână și cărora le-a transmis să se concentreze în următoarea perioadă în cazul preluării atribuțiilor de la demisionari. Sârbu le-a mai spus jurnaliștilor că intenționează să facă „Pro TV-ul anului 2016”.

 
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • La salarii nu sunt restante. Doar volum de munca mult prea mare si oameni din ce in ce mai putini
  • @geo: salarii restante nu sunt. Se munceste doar mult pentru nimic si se cere din ce in ce mai mult si cu oameni putini. Plus schimbarile care se anunta vor aduce si mai multa munca. Si pt ce? Pt banii aia? De aceea pleaca oamenii.
    Nu zice nimeni sa nu se munceasca mai mult, dar sa simti si pentru ce sa o faci
  • Ar fi interesant de aflat cum stau oamenii cu salariile, daca sunt restante, daca s-au redus salariile, ori se munceste prea mult pe nimic.

Trimite un comentariu