Skip to main content

Contul digital al Praktiker, la Infinit Solutions

 
Contul digital al Praktiker, la Infinit Solutions

Contul Praktiker pe zona digitală (de la creație la social media) a trecut la agenția Infinit Solutions. Infinit Solutions va fi agenția Praktiker pe servicii full digital, iar The MasterPlan Agency (din același grup) se va ocupa de partea de e-commerce, performance si digital media buying si planning.

Potrivit unui anunț al agenției digitale, Infinit va livra atat servicii de creatie, strategie, implementare, social media management dar si partea de constructie omnichannel, e-commerce si zona de digital media planning and buying.

Publicitate

Contul de digital al Praktiker a fost anterior la agenția Advanced Ideas. Praktiker a mai fost, în trecut, în portofoliul Infinit Solutions.

Alexandru Cernatescu, CEO și co-fondator Infinit:

“Ne bucura foarte mult intoarcerea Praktiker in portofoliul nostru si mai ales intoarcerea lor cu planuri care se vor vedea mai ales in ceea ce priveste interactiunea lor cu consumatorul.

Praktiker este un brand foarte “uman” si este de datoria noastra sa construim impreuna “interfete” unificate, coerente, care, prin buna intelegere a traseului consumatorului, sa poata livra o experienta omnichannel la cel mai inalt nivel.

Mutarea contului digital nu este singura mutare a Praktiker. Din acest an, retailerul a schimbat și agenția de creație. Astfel, contul de creație al Praktiker este din 2016, în portofoliul Lowe, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu