Skip to main content

Doina Gradea, fostul șef al Pro TV Internațional, la Știrile TVR

 
Doina Gradea, fostul șef al Pro TV Internațional, la Știrile TVR
Doina Gradea Business Magazin

Doina Gradea, fost director al postului Pro TV Internațional, a semnat un contract de colaborare cu Televiziunea publică, legat de Știrile TVR.

Publicitate

Ce va face Doina Gradea? Irina Radu, director general interimar al TVR, pentru Paginademedia.ro:

"Doina Gradea consiliază pe Claudiu Lucaci, directorul știrilor, în diagnoza situației din departament. Trebuie precizat că este vorba de organizarea departamentului, nu de conținut."

Mandatul Doinei Gradea:

"O analiză a organizării, a bugetării departamentului de știri, cu accent pe eficientizare", a declarat Irina Radu pentru Paginademedia.ro. Directorul interimar al TVR a precizat că este vorba de un contract de colaborare pe câteva luni.

Am considerat foarte util și normal ca o televiziune publică să beneficieze de părerea unui profesionist cu experiență într-o organizație care funcționează pe alte coordonate.

Poate implica și restructurări o astfel de analiză:

"Nu pot comenta acest aspect", a spus Irina Radu.

Doina Gradea este unul dintre membrii fondatori ai grupului Media Pro. A venit în 1992, când exista doar agenția de presă Mediafax, iar în anii 90 a fost asistenta personală a lui Adrian Sârbu și apoi Corporate Affairs al companiilor conduse de acesta.

A condus timp de zece ani postul Pro TV International, până în primăvara lui 2014.

Contactată de Paginademedia.ro, Doina Gradea a declarat că este vorba de o colaborare pe o perioadă determinată.

Doina Gradea, pentru Paginademedia.ro:

"Nu sunt la prima experiență cu un serviciu public. Și la Pro TV Internațional făceam tot un fel de serviciu public, diferența este că acolo era făcut din bani privați."

Carte de vizită Doina Gradea:

 • A venit, în 1992, ca reporter la agenția Mediafax. Un an mai târziu, a fost editorul general adjunct al agenției de știri.
 • În 1994, secretar general de redacție la canalul de știri Canal 31.
 • Din 1995 a fost asistenta personală a lui Adrian Sârbu, după care, în 1998, a fost Corporate Affairs Manager pe grupul MediaPro și pe canalele Pro TV.
 • Din 2004 a fost director executiv al canalului Pro TV Internațional.

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • Și mie îmi este teamă că a fost adus un lup la oi.
  Doamna asta a performat în alt mediu și nu știu / nu cred că poate da aceleași rezultate la TVR.
 • ...bine ca stiu ca sa nu ma uit pe TVR. Sunt ingretosata destul de ce se intampla in media romaneasca, ca sa mai adaug si asta.
 • Claudiu Lucaci a facut o miscare foarte inteligenta, Doina e un profesionist experimentat si o femeie desteapta.Urmeaza concedieri, adica restructurare...
 • Pai e o achizitie tare. Mare lucru sa aduci pe cineva din Privat la Stat mai ales ca TVR are o imagine nu tocmai buna pe management. Poate ca e cea mai buna solutie. Vom vedea.
 • poate adduce manelisti si la tvr ca astia mai lipsesc acolo...in rest, aceeasi oameni se invert peste tot, oare altii mai pregatiti nu sint???

Trimite un comentariu