Skip to main content

Ferma vedetelor de la Pro TV se mută în Cipru în noul sezon

 
Ferma vedetelor de la Pro TV se mută în Cipru în noul sezon

Pro TV pregătrește un nou sezon al show-ului Ferma vedetelor. Dacă anul trecut emisiunea a fost filmată într-o fermă din România, în acest an „acțiunea” emisiunii va avea loc în Cipru.

Emisiunea va fi filmată într-o fermă cipriotă abandonată, fără curent electric, telefoane mobile, internet, fără contact cu familia sau prietenii, cei 12 concurenți vor trebui să conviețuiască și să se descurce într-un mediu nou. Producția va fi găzduită de aceiași Iulia Vântur și Nea Rață și se va desfășura pe o perioadă de trei luni. 

Publicitate

Iulia Vântur: „Noua locație a fost o mare surpriză și pentru mine! Abia aștept să ajungem în Cipru, să vedem ferma și să ne punem pe treabă. Sunt foarte curioasă să văd reacțiile concurenților când vor păși prima dată în fermă. Sunt sigură că se așteaptă să fie mai ușor ca anul trecut având în vedere că am eliminat frigul din ecuație, însă sunt convinsă că nu va fi deloc mai ușor, ci mai greu. Sunt alte obiceiuri acolo de care vor trebui să țină cont, dar sunt convinsă că românii noștri vor face față cu brio!” 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Nu pe bune...ii duceati in Delta Dunarii sau in undeva in creierii muntilor Carpati si nu aveati costuri prea mari.

Trimite un comentariu