Skip to main content

Horia Ghibuțiu va conduce editorial revista Etiquette, ce va fi relansată în luna martie

 
Horia Ghibuțiu va conduce editorial revista Etiquette, ce va fi relansată în luna martie
Horia Ghibutiu Guest
 Jurnalistul Horia Ghibuțiu, fost redactor-șef la FHM, va coordona editorial publicația de lifestyle Etiquette. Revista, lansată în anul 2012, are un nou acționariat, format din Diana Vucicovici și Emilia Dolis, și va fi relansată cu noua echipă editorială în luna martie. 

Diana Vucicovici, publisher „Etiquette Magazine”: „Revista se relansează cu un nou concept editorial, poziţionându-se ca o revistă lunară premium, cu focus pe subiectele, personalităţile şi experienţele elegante, promovând un stil de viață inteligent, sănătos și relevant. Publicația vizează cititorii din mediul urban, cu educație superioară și statut social ridicat, cu alegeri documentate și care apreciază experienţele şi produsele pentru valoarea pe care o aduc vieţii lor. „ETIQUETTE Magazine” inspira, informeaza, si delecteaza . ”

Emilia Dolis, publisher „Etiquette Magazine”: „Opțiunea pentru presa tiparită derivă din convingerea că lucrurile de valoare rămân scrise, iar cititorii cărora ne adresăm, din corporații și din mediul de afaceri, găsesc în „ETIQUETTE Magazine” cea mai autentică selecție de articole, rafinate până la grad de etichetă. „ETIQUETTE Magazine” aduce oportunitatea pentru partenerii noștri de a dezvolta proiecte editoriale creative, inovatoare.”

Horia Ghibuțiu, redactor-șef al publicației: „Preluarea unei publicații tipărite în 2016 presupune, dincolo de provocarea în sine, doze apreciabile de entuziasm și de curaj. Aceste trăsături se regăsesc printre cele probate de echipa „Etiquette Magazine”, în rândurile căreia se găsesc nume de rezonanță ale publicisticii din România. Pentru că ținem la etichetă, vrem să facem din noul lunar un produs seducător, elegant și credibil”.

Publicitate

Noul proprietar, SC Revista Etiquette SRL, a finalizat tranzacția la sfârșitul anului 2015, achiziționând toate drepturile comerciale, intelectuale și cele de folosință ale mărcii „ETIQUETTE Magazine”.

Misiunea Etiquette: trendsetter în materie de idei și de sugestii pentru consumatorii produselor de statut (modă, frumusețe, accesorii, destinații, habitat, imobiliare, loisir etc);

Viziunea Etiquette: o nouă abordare și un unghi inedit de surprindere a actualității, prin subiecte exclusive, realizate de profesioniști; un ghid al tendințelor care fac legea, care să poată influența decizia de cumpărare a cititorulu. 

Carte de vizită Horia Ghibuțiu.

Horia Ghibuțiu are o experiență de peste 20 de ani în presă. A debutat în 1990 la Tineretul Liber. În 1993 s-a alaturat echipei Evenimentul zilei, pe poziția de secretar de redacție, apoi șef de departament.

În 2006 a devenit redactor-șef al ziarului gratuit Compact. Cariera jurnalistică a lui Horia Ghibutiu mai include, de asemenea, revistele Viva și TV Mania.

Pentru o scurtă perioadă, 1 martie - 1 octombrie, a fost redactor șef la Evenimentul zilei. În vara lui 2011, Horia Ghibuțiu a trecut la Adevărul Holding unde a preluat conducerea proiectului Weekend Adevărul. În 2012 a preluat conducerea editorială a revistei FHM, titul care a fost închis după doi ani. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu