Skip to main content

Horia Ghibuţiu va conduce editorial revista Etiquette, ce va fi relansată în luna martie

 
Horia Ghibutiu Guest
Horia Ghibutiu Guest
Jurnalistul Horia Ghibuţiu, fost redactor-şef la FHM, va coordona editorial publicaţia de lifestyle Etiquette. Revista, lansată în anul 2012, are un nou acţionariat, format din Diana Vucicovici şi Emilia Dolis, şi va fi relansată cu noua echipă editorială în luna martie.
Publicitate

Diana Vucicovici, publisher „Etiquette Magazine”: „Revista se relansează cu un nou concept editorial, poziţionându-se ca o revistă lunară premium, cu focus pe subiectele, personalităţile şi experienţele elegante, promovând un stil de viaţă inteligent, sănătos şi relevant. Publicaţia vizează cititorii din mediul urban, cu educaţie superioară şi statut social ridicat, cu alegeri documentate şi care apreciază experienţele şi produsele pentru valoarea pe care o aduc vieţii lor. „ETIQUETTE Magazine” inspira, informeaza, si delecteaza . ”

Emilia Dolis, publisher „Etiquette Magazine”: „Opţiunea pentru presa tiparită derivă din convingerea că lucrurile de valoare rămân scrise, iar cititorii cărora ne adresăm, din corporaţii şi din mediul de afaceri, găsesc în „ETIQUETTE Magazine” cea mai autentică selecţie de articole, rafinate până la grad de etichetă. „ETIQUETTE Magazine” aduce oportunitatea pentru partenerii noştri de a dezvolta proiecte editoriale creative, inovatoare.”

Horia Ghibuţiu, redactor-şef al publicaţiei: „Preluarea unei publicaţii tipărite în 2016 presupune, dincolo de provocarea în sine, doze apreciabile de entuziasm şi de curaj. Aceste trăsături se regăsesc printre cele probate de echipa „Etiquette Magazine”, în rândurile căreia se găsesc nume de rezonanţă ale publicisticii din România. Pentru că ţinem la etichetă, vrem să facem din noul lunar un produs seducător, elegant şi credibil”.

Noul proprietar, SC Revista Etiquette SRL, a finalizat tranzacţia la sfârşitul anului 2015, achiziţionând toate drepturile comerciale, intelectuale şi cele de folosinţă ale mărcii „ETIQUETTE Magazine”.

Misiunea Etiquette: trendsetter în materie de idei şi de sugestii pentru consumatorii produselor de statut (modă, frumuseţe, accesorii, destinaţii, habitat, imobiliare, loisir etc);

Viziunea Etiquette: o nouă abordare şi un unghi inedit de surprindere a actualităţii, prin subiecte exclusive, realizate de profesionişti; un ghid al tendinţelor care fac legea, care să poată influenţa decizia de cumpărare a cititorulu.

Carte de vizită Horia Ghibuţiu.

Horia Ghibuţiu are o experienţă de peste 20 de ani în presă. A debutat în 1990 la Tineretul Liber. În 1993 s-a alaturat echipei Evenimentul zilei, pe poziţia de secretar de redacţie, apoi şef de departament.

În 2006 a devenit redactor-şef al ziarului gratuit Compact. Cariera jurnalistică a lui Horia Ghibutiu mai include, de asemenea, revistele Viva şi TV Mania.

Pentru o scurtă perioadă, 1 martie - 1 octombrie, a fost redactor şef la Evenimentul zilei. În vara lui 2011, Horia Ghibuţiu a trecut la Adevărul Holding unde a preluat conducerea proiectului Weekend Adevărul. În 2012 a preluat conducerea editorială a revistei FHM, titul care a fost închis după doi ani.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Erica Erica
    Asa cum spunea Adi mai sus.....a imgropat-o si p-asta :( Cea mai tare echipa posibila :) Ghiebosu si noua echipa.
  • Ivona Elena Ivona Elena
    Sa dea domnul sa fie bine si sa fie totul OK. Noroc in afaceri.
  • Adi Adi
    O s-o îngroape și p-asta, care-i problema? Pe 3 mii de euro pe lună oricine e în stare să omoare o revistă!
  • Valentin Nicu Valentin Nicu
    Ma bucur pentru voi si multa bafta. Sa va mearga bine.

Trimite un comentariu

sus