Skip to main content

Jurnalistul Cristian Vasilcoiu, în echipa România furată de la Digi 24

 
Cristian Vasilcoiu
Cristian Vasilcoiu

Cristian Vasilcoiu, jurnalist cu experienţă pe zona de justiţie, a intrat de astăzi în echipa care se ocupă de investigaţiile marca România Furată la Digi24. Departamentul de investigaţii al televiziunii deţinute de RCS&RDS este coordonat de Oana Despa.

Publicitate

Vasilcoiu se alătură Digi24 după o perioadă de câteva luni petrecută la portalul economic Profit.ro, unde a scris pe zona de justiţie.

CARTE DE VIZITĂ. Jurnalistul lucrează în presă de la începutul anilor 2000, mai întâi ca reporter în presa locală de la Craiova, la Cuvântul Libertăţii, Jurnalul de Oltenia şi corespondent local pentru Jurnalul Naţional. În 2006, el a devenit jurnalist la Gardianul, urmând ca un an mai târziu să treacă la Adevărul, iar după doi ani, în 2008, devine reporter la Evenimentul zilei.

În 2012, Cristian Vasilcoiu a trecut de la presa scrisă, la televiziune, când a început la Realitatea TV. Tot la Realitatea TV el a făcut pentru scurt timp şi o emisiune despre justiţie, În ultimă instanţă. A mai lucrat la B1 TV, tot reporter, Libertatea şi Profit.ro.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • john john
    Sergiu e in noua zeelanda. Vinde doar daca i se promite ca recupereaza din banii pe care trebuie sa ii ia de la vantu.
  • sergiu sergiu
    Bravo, tesary! Sunati-l si pe sergiu, sa vina cu enache. Si schimbatisi sigla, sa fie clar pentru toata lumea ::)))
  • Alx Max Alx Max
    Ce față expresivă are!

Trimite un comentariu

sus