Skip to main content

Mona Hera a demisionat din funcția de redactor-șef al Mediafax

 
Mona Hera a demisionat din funcția de redactor-șef al Mediafax
mediafax

Mona Hera și-a anunțat astăzi demisia din funcția de redactor-șef al agenției de presă Mediafax. Hera părăsește Mediafax după mai bine de 14 ani în grupul de presă al lui Adrian Sârbu. 

Publicitate

Contactată de paginademedia.ro, Mona Hera a confirmat plecarea din grupul de presă Mediafax fără a da alte detalii. 

Pe de altă parte, Mona Hera a făcut un anunț despre plecare și în redacția Mediafax. Un anuț în care aceasta a spus, potrivit surselor paginademedia.ro că „nu pot să mă uit în ochii voștri și să vă cer din ce în ce mai multe lucruri și să vă asigur că va fi bine pentru că nu mai cred asta.”

„Nu o să vorbesc despre motive. Tot ce a ajuns să devină acum nu se potrivește cu ce îmi doresc să fac de acum înainte. Mi se pare că se îndepăretează foarte mult de ceea ce a fost concepută și cum a fost concepută această instituție de presă”, a mai adăugat ea.

Carte de vizită:

Mona Hera a intrat în presă la sfârșitul anilor 90, pe când avea 19 ani. A început să lucreze în presă în redacția Curierul Național. După un an a trecut la Evenimentul zilei, unde a lucrat timp de trei ani. În 2002 a trecut la Mediafax unde timp de 13 ani a fost coordonator al corespondenților agenției de presă. În urmă cu un an ea a fost numită redactor-șef. 

 

 

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu