Skip to main content

Postul TVS Brasov, care a aparținut grupului RCS&RDS, și-a încetat emisia

 
Postul TVS Brasov, care a aparținut grupului RCS&RDS, și-a încetat emisia

Postul de televiziune TVS Brașov, care a aparținut în trecut grupului RCS&RDS, și-a încetat ieri emisia după 24 de ani de funcționare, anunțul fiind făcut pe rețeaua de socializare Facebook. 

"După 24 de ani, la TVS Brasov s-au stins luminile!", a anunțat echipa postului brașovean pe Facebook. 

Publicitate

TVS Brașov a fost în portofoliul companiei RCS.

Potrivit zf.ro, RCS&RDS a cumpărat în octombrie 2013 postul TVS Brașov, de la familia Sirian. În prezent, potrivit datelor publicate de CNA, canalul TVS este deținut de Parschiv Adrian Silviu (5%) și Maftei Gheorghe (95%), care, potrivit raportului Harta politică a televiziunilor, realizat de ActiveWatch, este acționar în cadrul companiei RCS&RDS. 

Radu Moraru a fost unul dintre colaboratorii stației, la începuturile televiziunii.

Radu Moraru a povestit într-un interviu acordat Paginademedia.ro că, la începutul anilor 90, a fost colaborator al televiziunii din Brașov, acolo fiind și locul unde l-a întâlnit pe Zoltan Teszari, patronul RCS&RDS.

Anunțul închiderii stației TVS Brașov, publicat pe Facebook:

"Dupa 24 de ani, la TVS Brasov s-au stins luminile! Echipa TVS Brasov va multumeste pentru ca ne-ati fost alaturi in momentele de emotie, de trairi, la miile de ore de LIVE.

Am fost impreuna de sarbatori, in momentele cruciale pentru tara, pentru oameni, dar si in zilele normale, zi de zi, obiectivi si imparțiali asa cum v-am obisnuit.

Acum a venit momentul sa tragem cortina poate doar pentru 3 luni de zile, poate pentru mai putin timp sau poate pentru totdeauna... din motive independente de vointa noastra... Va dorim tot binele din lume!" 

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu