Skip to main content

Rareș Bogdan se va auzi și la Realitatea FM. Discuțiile cu România liberă, pe ultima sută de metri

 
Rareș Bogdan se va auzi și la Realitatea FM. Discuțiile cu România liberă, pe ultima sută de metri

Rareș Bogdan se va auzi și la radio. Acesta a anunțat în prima sa emisiune din acest an, difuzată luni, că va avea emisiune și la Realitatea FM, vinerea, în intervalul 13 - 15. Totodată realizatorul Jocuri de putere a anunțat că în această săptămână se vor finalzia discuțiile pentru preluarea conducerii editoriale a grupului de presă România liberă. 

„Vineri veți fi alături de mine, dacă veți dori, de la 13 la 15, într-o emisiune radio în care voi dialoga cu dumneavoastră timp de două ore”, a spus Rareș Bogdan în debutul emisiunii sale. 

Publicitate

Rareș Bogdan despre România liberă: „Proiectul România liberă continuă. În această săptămână vom finaliza discuțiile pentru ceea ce înseamnă o preluare de conducere editorială și mult mai mult decât atât. Un proiect generos atât online cât și în print a uneia dintre cele mai importante branduri de presă scrisă din România, care merită un parteneriat cu o televiziune ca Realitatea TV și cu un post de radio ca Realitatea FM.”

 Acesta a ținut să vorbească și despre politica editorială de la România liberă: 

„Anul acesta nu vom menaja pe absolut nimeni. Nu ne dușmănim cu nimeni. Nu avem prieteni decât pentru dumneavoastră. În 2016 facem jurnalism total. Fără pic de paris pris-uri”, a spus Rareș Bogdan în deschiderea emisiunii sale de luni, prima din acest an. 

 
 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu