Skip to main content

Răzvan Mitroi: "Atribuţiile mele ţin de comunicarea integrată a FRF"

 

"Atribuţiile mele ţin de comunicarea integrată a proiectelor FRF", a declarat pentru Paginademedia fostul jurnalist Răzvan Mitroi, noul manager de comunicare al Federaţiei Române de Fotbal.

Publicitate

Răzvan Mitroi, pentru Paginademedia.ro:

"Atribuţiile mele ţin de comunicarea integrată a proiectelor FRF. Naţionala este doar unul dintre proiecte. Mă refer aici atât la proiectele sportive, cât şi la cele sociale ale FRF care ţin de fotbal.

Ne dorim să extindem manifestarea socială a fenomenului fotbalistic, conform Planului Strategic pentru Dezvoltarea Fotbalului din România 2015-2020. Sunt proiecte care ţin, printre altele, de fotbalul pentru copii, de fotbalul şcolar şi de cel universitar."

Răzvan Mitroi a precizat că Biroul de presă condus de Gabi Berceanu se va ocupa de comunicarea cu jurnaliştii legată de programul competiţional şi va fi fintegrat în noul departament de comunicare.

Răzvan Mitroi a fost numit manager al departamentului de comunicare al FRF, după cum Paginademedia.ro a scris în exclusivitate, AICI.

Federaţia Română de Fotbal a anunţat azi oficial numirea lui Mitroi, pe site-ul instituţiei.

Din anunţul FRF:

"Această poziţie a fost creată în ideea de a se dezvolta o nouă dimensiune a comunicării, cea de a aduce în atenţie şi de a conştientiza publicul larg despre proiectele sportive şi sociale stabilite de către actuala echipă a FRF în Planul Strategic pentru Dezvoltarea Fotbalului din România 2015-2020.

Fotbalul a devenit un fenomen social universal care înglobează jucători profesionişti, amatori, suporteri, cercetători ai fenomenului, investitori, sponsori, mass-media, organizaţii civice, instituţii ale statului, producători de bunuri sau furnizori de servicii.

FRF şi-a asumat misiunea de a satisface aşteptările tuturor acestor categorii, astfel încât va dezvolta o strategie de comunicare integrată. Biroul de presă, condus de Gabriel Berceanu, va avea aceleaşi responsabilităţi de comunicare ca şi până acum."

FRF punctează şi legătura cu presa sportivă a fostului jurnalist Răzvan Mitroi: "A fost corespondent de presă la Campionatul Mondial de Fotbal din 1994 şi la Jocurile Olimpice din 1996."

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus