Skip to main content

RCS, oficial în Hora TV. Are jumătate din televiziunea de muzică populară

 
RCS, oficial în Hora TV. Are jumătate din televiziunea de muzică populară
RCS&RDS

Compania de cablu RCS&RDS a devenit oficial acționar la postul de muzică populară Hora TV. Societatea Profimusic din Zalău a informat CNA despre intrarea RCS în acționariat. Mutarea vine după la un an și jumătate după ce RCS a preluat jumătate din televiziunea de muzică populară.

În plus, forul audiovizual a dat o somație publică televiziunii Hora TV acum mai bine de un an, în decembrie 2014. Însă, societatea a depus abia la începutul acestui an actele prin care informa forul audiovizual despre schimbarea de acționariat. Astfel, în prezent, societatea Profimusic, care operează televiziunea folclorică Hora TV este format din RCS&RDS, cu 50%, restul fiind deținut de cântărețul de muzică populară Vasile Coca (50%).

Publicitate

RCS&RDS mai este acționar în Campus Radio, care operează Music FM și Dance FM cu 10%, în societate New Trend Media (care operează UTV) și în Music Channel (50%)

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Pomohaci nu mai are ce căuta să prezinte cântece la Hora TV pana nu își clarifică în instanță situația de pedofil. Nu este convingătoare hotărârea PATRIARHIEI ROMANE!?
  • Audiența posturilor de muzică în care RCSul este asociat sau pe care le deține este slabă și foarte slabă. Chiar nu înțeleg care este scopul acestor achiziții...vor scoate Etno, Favoritul, Taraful, MTVul, KISS TVeul si Zu TVul din grilă și vor să aibă ”acoperire ?

Trimite un comentariu