Skip to main content

Schimbări în conducerea EVZ: mai puțini redactori-șefi adjuncți

 
Schimbări în conducerea EVZ: mai puțini redactori-șefi adjuncți

Conducerea ziarului Evenimentul zilei are o nouă structură, cu un singur redactor-șef adjunct, în loc de patru. Care sunt schimbările, în continuare:

Publicitate

EVZ avea patru redactori-șefi adjuncți: Magda Spiridon, Mălin Bot, Violeta Fotache și Silviu Sergiu. În noua organigramă, a rămas un singru redactor-șef adjunct, Magda Spiridon.

Silviu Sergiu, fost redactor șef-adjunct (coordona politica internă, externele și economicul), este în noua organigramă Senior Editor.

Mălin Bot, fost redactor-șef adjunct, este în noua poziție editor coordonator evz.ro

Violeta Fotache, fost redactor-șef adjunct (coordona, printre altele, zonele de eveniment și investigații), este responsabilă de Proiecte Speciale (precum suplimentul Doctorul zilei).

Simona Ionescu: "Redacția a fost reorganizată pentru o eficiență mai bună"

De ce au fost făcute aceste schimbări?

"Redacția a fost reorganizată pentru o eficiență mai bună", a explicat pentru Paginademedia.ro Simona Ionescu, redactor șef EVZ.

"În afară de denumirea în sine, ceea ce fac acum au făcut și zilele trecute. Au aceleași responsabilități, doar că sunt mai clare. Înainte existau zone care se suprapuneau", a spus redactorul-șef al EVZ.

Violeta Fotache, de exemplu, va scrie în continuare și pe justiție, dar va coordona Doctorul zilei și alte proiecte speciale ale ziarului, a spus Simona Ionescu.

Structura nouă a EVZ: 

Redactor-șef: Simona Ionescu

Prim redactor-șef adjunct: Mirel Curea

Redactor-șef adjunct: Magda Spiridon

Editori coordonatori:

Mălin Bot (evz.ro)

Adrian Pătrușcă (premium.evz.ro)

Proiecte speciale: Violeta Fotache

Seniori editori: Silviu Sergiu (politică internă și externă), Alecu Racoviceanu (investigații, eveniment), Mircea Marian, Vlad Teodorescu (EVZ Moldova)

Director onorific: Ion Cristoiu

Director executiv: Virgil Munteanu

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Credeam ca fiecare partid avea cate un adjunct !! Oricum , Ev.Z., nu face doi bani vechi !! Cine e seful mare ? Prostoiu ? E dus cu pluta !!!

Trimite un comentariu