Skip to main content

Ştirile Mediafax şi Gândul, de astăzi şi pe aplicaţia pentru nevăzători "Hear News”

 
Ştirile Mediafax şi Gândul, de astăzi şi pe aplicaţia pentru nevăzători "Hear News”
Foto: kingstheology.org

ASCULTĂ ȘTIREA. Mediafax.ro şi Gândul.info, site-uri din portofoliul Mediafax Group, vor putea fi accesate de astăzi şi în aplicaţia mobilă Hear News, aplicaţia care „citeşte” ştiri persoanelor nevăzătoare sau cu deficienţe de vedere, anunță agenția de presă.

Hear News este o aplicaţie realizată de Fundaţia Colegiul Pro şi finanţată de Fundaţia Orange cu suma de 201.345 lei, în cadrul programului „Lumea prin culoare şi sunet”.

Publicitate

Pe lângă știri de pe Mediafax și Gândul, prin aplicația mobilă se vor putea auzi și materiale de pe site-urile Historia.ro și DivaHair.ro.

Hear News este un instrument gratuit, adaptat nevoilor persoanelor nevăzătoare sau cu deficienţe de vedere, care urmăreşte să le faciliteze acestora accesul rapid şi simplu la informaţii de ultimă oră, de calitate şi diverse prin conţinut şi dintr-o arie largă de domenii. Astfel, utilizatorii aplicaţiei vor putea asculta ştiri şi articole cu ajutorul unui sintetizator vocal care citeşte ştirile.

Aplicația nu are mesaje mesaje şi a bannere publicitare.

Aplicaţia Hear News este disponibilă pe toate smartphone-urile dotate cu sistem de operare Android şi iOS şi poate fi descărcată gratuit din magazinele Play Store şi App Store folosind termenii de căutare „Hear News”.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu