Skip to main content

Un nou jucător intră pe zona de performance marketing

 
Un nou jucător intră pe zona de performance marketing
Cosmin Năstasă, Managing Partner al Edge
Proprietarul agenției 2Parale anunță lansarea unei noi agenții de performance marketing: Edge by 2Performant. Fondatorii Edge sunt Dorin Boerescu, CEO 2Performant Network, și Cosmin Năstasă, care va conduce agenția din poziția de Managing Director. 
 
Pentru anul 2016, Edge estimează un management de bugete de media de peste 3 milioane de euro. Edge este deținută de compania 2Performant Network S.A., care include și 2Parale și 2Performant, rețea de afiliere pentru e-commerce în Europa Centrală și de Est.
 
Împreună cu 2Parale și 2Performant, Edge este poate să „livreze servicii complete de marketing bazat pe performanță, acoperind toate canalele online utilizate în comunicare și vânzări. Agenția se concentrează pe o abordare integrată a serviciilor de performance – de la strategie, consultanță și analiză de date până la gestionarea de programe complexe care adresează clienți mari de pe piața românească sau internațională.”, anunță reprezentanții companiei într-un comunicat. 

Dorin Boerescu, CEO 2Performant Network: „Marketingul evoluează într-un ritm accelerat – iar performance-ul va deveni, foarte curând, norma în industrie. Am creat Edge ca să venim în întâmpinarea acestei tendințe din ce în ce mai vizibile și pe piața din România. Astfel, suntem capabili să livrăm cele mai bune rezultate la nivel de marketing bazat pe perfomanță, în contextul în care ni se adaugă expertiza 2Parale și 2Performant la nivel de afiliere, respectiv e-commerce în regiune. Odată cu Edge, aducem o abordare one-to-one pentru clienții mari și o experiență cumulată care adresează toate segmentele de clienți care au (sau intenționează să aibă) un business online, atât din România, cât și din străinătate. Sunt sigur că echipa agenției, condusă de Cosmin Năstasă, va face o diferență semnificativă pe piața serviciilor de marketing și performance.”

Cosmin Năstasă, Manading Director al Edge: „După 12 ani petrecuți în advertising și media online, mi-am dorit să construiesc în România un serviciu care ajută în mod direct și evident clientul. Împreună cu Dorin, mă bucur că putem face acest pas înainte înspre trenduri deja împământenite la nivel internațional. Astăzi, așteptările clienților față de rezultatele advertisingului online au crescut foarte mult și, ca atare, e nevoie de eficiență, rezultate demonstrate și o soluție care să aducă o viziune integrată asupra business-ului și strategiei de marketing. Prin Edge, ne propunem să susținem toate aceste nevoi și, pe scurt, să facem performanță”, a declarat Cosmin Năstasă, Managing Director al Edge.

Printre clienții din portofoliul Edge se numără: Orange, Provident, Muller, Vola, BCR, Otter, StanleyBet, Continental Hotels, Arsis, StarShiners, Office Direct etc.

Publicitate

Despre Cosmin Năstasă

Are o experiență de 12 ani în media online și advertising, dintre care 4 ani petrecuți la Universal McCann și 8 ani la iLeo/ Leo Burnett. El este membru în comitetul director al IAB (Interactive Advertising Bureau) România.

Despre Dorin Boerescu

Este CEO 2Performant Network. De-a lungul timpului, Dorin a fost co-fondator al mai multor agenții din zona de digital și advertising, cum ar fi Agrafa.ro, Speed Promotion, Godmother și Hyperactive (în prezent, SeniorHyper). Din 2010, s-a alăturat 2Parale, ca CEO, apoi a preluat conducerea 2Performant Network S.A., lansând anul trecut și 2Performant, platformă de afiliere pentru e-commerce la nivel regional.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu