Skip to main content

Adriana Nedelea revine pe sticlă la Digi 24, după doi ani de pauză

 
Adriana Nedelea revine pe sticlă la Digi 24, după doi ani de pauză
adriana-nedelea
Jurnalista Adriana Nedelea revine pe sticlă la știrile Digi 24. Prima sa prezență la TV este astăzi, chiar de ziua postului, după care va trece pe weekend. 
 
Adriana Nedelea s-a alăturat televiziunii de știri a RCS&RDS în mai 2013. Un an mai târziu, știrista a dispărut de pe sticlă, dar a rămas angajată a postului.

Doi ani mai târziu, Nedelea se întoarce la pupitrul știrilor. Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, ea va prezenta sâmbăta și duminica tronsonul orar 17.00 - 21.00.

Publicitate

Despre Adriana Nedelea:

Este licențiată în Jurnalism și Științele Comunicării la Facultatea de Jurnalistică din Sibiu. 

A fost reporter, prezentator la Radio România Actualități în perioada 2004 - 2005.

În același an, ea a trecut la Adevărul, ca reporter, până în 2006. Tot în 2006, Nedelea a trecut la televiziune. A fost reporter și apoi prezentator la Realitatea TV din 2006 până în 2012. 

Din 2013 a trecut la Digi 24, ca prezentator. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Suntem disperati, toate prezentatoarele TV din Romania - absolut toate - se comporta de parca iau ecstasy....personal tin televizorul inchis, dar daca il deschid si dau peste Adriana Nedelea ma ia durerea de cap si il inchid...este imposibil de ascultat nu mai spun de vazut, gesturile lasa mult de dorit, pur si simplu trebuie sa mut instant oricat de interesant ar fi subiectul deoarece nu te poti concentra din cauza stilului "smuls" practicat de aceasta...nu inteleg, ea chiar nu vizioneaza inregistrarile niciodata? cred ca asa ar putea incerca sa mai salveze ceva, ar putea incerca, dar nu cred sa aiba sanse!
  • Stilul ei se potriveste ca nuca in perete la Digi24.
    Sa nu mai zic ca dictia e varza... oare nu aude nimeni de la digi cum vorbeste? Pur si simplu nu te poti uita la jurnalele prezentate de ea.
  • adriana nedelea sa se duca de unde a venit... adica la realitatea tv... nu pot sa uit cum ne-a otravit urechile... si vorbeste cu prea prea mult patos... ca te oboseste... e falsa...

Trimite un comentariu