Skip to main content

Anca Țurcașiu și două actrițe din serialele de pe Acasă, imaginea Happy Channel, fostul Euforia

 
Anca Țurcașiu și două actrițe din serialele de pe Acasă, imaginea Happy Channel, fostul Euforia

Cine va fi imaginea Happy Channel, postul unde consultant pe conținut este Ruxandra Ion?

Publicitate

Televiziunea Happy Channel, fosta Euforia Lifestyle, va avea trei "ambasadori de imagine", încă din momentul lansării. Este vorba de Anca Țurcașiu, Carmen Tănase și Cristina Ciobănașu.

Carmen Tănase și Cristina Ciobănașu sunt foste vedete ale telenovelelor de la Acasă TV, produse de Ruxandra Ion, care acum este consultant pe partea de conținut al postului Intact dedicat publicului feminin. 

Cele trei artiste vor apărea în id-urile stației și in materialele de promovare ale viitorului post TV, după ce Euforia TV se va transforma în Happy Channle.

“Este o onoare să fac parte din acest proiect. Mi se potrivește, e în perfectă concordanță cu ceea ce gîndesc eu! Cred cu toată ființa în forța, cumpătarea, judecata, tandrețea femeii puternice! Cred în capacitatea ei de a renaște perpetuu, de a o lua de la capăt, de a sări orice obstacol! Trebuie doar să aibă încredere, iar conceptul ăsta din care am norocul să fac parte, asta își propune: să ofere încredere!”, spune Carmen Tănase.

Televiziunea Happy Channel va emite începând cu 8 martie. Happy Channel se adresează în principal segmentului feminin din zona comercială (femei din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani) și se poziționează în zona televiziunilor "militante".

Citește și:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • era normal sa-si bage fata adoptiva in fata ma refer la ciobanasu :cica vedeta: hahahaha care nu stiu cum se poate aseza pe aceeasi treapta cu Carmen sau Anca, dar e doar fata mamei.se intelege ca se va muta toata familia la intact adica si "marele producator ducu"' adica fiul s.a.m.d.
  • Haha, puteam sa jur ca doamna Ion o va baga la inaintare pe Cristina Ciobanasu :)) Nu mai aparuse de ceva timp la tv, ce-i drept! xD
  • Totul se face pentru bani...cine crede ca noul canal ]cu denumire straina] va avea audienta ? Cui ii pasa de audienta...e vorba doar de a mai strange niste bani....
  • PROBLEMA E SIMPLA TOTI CEI VENITI DE LA PRO TV GEN RUCXANDRA ION NU LE PASA PENTRU CA TOTI PLECATI DIN PRO INSEMNA FINAL DE CARIERA NE AVAND INFRASTUCTURA MONTASI ECHIPAMENTE HD O FAC DOAR PENTRU BANI SI UN DIRECTOR GENERAL CARE NU STIE TELEVIZIUNE STRATEGIA INTACT E DE COPYA ASA CA E VORTE SIMPLU SA FACI CE AU FACUT ALTI BAGA PRO TV TURCI BAGA SI A1 DA CE SA VEZI NU POTI FI LIDER CU ACELESI LUCRRI DAR SI CU CALITATE DE 1992 ASA CA ISTORIA ASTA A MA VAZUTOT SI 2002 CAND CE SA VEZI PRO TV NR 1 CU VEDTE ADUSE LA STIRI DE LA STATI LOCALE
  • dupa ani de la plecarile din Pro, oamenii astia nu sunt in stare sa isi creeze niste vedete propii? chiar trebuie totul transferat de la Pro? e penibil ca marea relansare Euforia se face cu vedete Acasatv. daca nici la un post mic din trust nu incearca niste fete noi, unde vor incerca?
  • BAI ***, CUM SA ZICETI "DOUA ACTRITE DIN SERIALE ACASA TV"? CUM SA SCRII ASA CEVA CA SI JURNALIST?
    CARMEN TANASE ESTE ACTRITA DATORITA ACASA ***?

Trimite un comentariu