Skip to main content

Euforia TV îşi schimbă numele. Va avea numele cu care Ruxandra Ion a luat o licenţă de la CNA

 
Ruxandra Ion
Ruxandra Ion

Postul Euforia TV, televiziunea din portofoliul Antena Group, îşi va schimba numele, odată cu relansarea din martie. Cu Ruxandra Ion consultant pe zona de conţinut, Euforia TV se va numi Happy Channel.

Publicitate

Happy Channel este numele cu care Ruxandra Ion a obţinut o licenţă de la CNA în toamna anului 2014, pe o companie pe care o deţinea, Act Smart Television. Lansarea postului nu a mai avut loc "din lipsă de finanţare", după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Ruxandra Ion a cesionat marca Happy Channel pentru a fi folosită de canalul Intact.

Ruxandra Ion a obţinut licenţa pentru Happy Channel într-o perioadă în care mai mulţi apropiaţi ai lui Adrian Sârbu solicitau licenţe de la CNA, pentru diverse canale:

- Lucian Mândruţă a primit de la CNA o licenţă pentru un post de ştiri, Laştiri.ro. Proiectul urma să fie dezvoltat în cadrul Mediafax. După ce a obţinut licenţa, proiectul nu a ajus să se concretizeze. Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, în urma unor neînţelegeri cu Adrian Sârbu, Lucian Mândruţă (pe numele firmei lui a fost luată licenţa) s-a retras din proiect, luând şi actele de licenţă ale staţiei. Ulterior, în vara anului trecut, Lucian Mândruţă a anunţat, la CNA, că renunţă la licenţa pentru LaŞtiri.ro.

- Andrei Boncea avea depuse la CNA două solicitări de licenţă, prin firma Syndicast, pe care o deţinea. Era vorba de posturi cu profile clare: GustArte (gastronomie) şi Comedia. Cererile au intrat pe ordinea de zi a CNA, dar nu au mai apucat să fie discutate (la vremea respectivă Andrei Boncea a invocat motive de sănătate, iar proiectele nu au mai fost dezbătute).

În urmă cu o săptămână, Euforia TV anunţa "o schimbare fundamentală".

“Foarte curând vom vorbi de un nou post de televiziune, un post care acoperă o tematică si o zonă complet noi în peisajul mediatic românesc. Muncim intens la întreaga structură a acestui proiect, pe care îl vom aduce în faţa telespectatoarelor în jurul datei de 8 Martie”, declara Ruxandra Ion.

Anunţul Antena Group:

Euforia TV, canal TV ce face parte din Antena Group se pregateste de o schimbare majora.

Incepand cu 8 martie, postul de televiziune se va numi Happy Channel, modificarile fiind facute atat la nivel vizual, cat si in structura de continut a canalului. Happy Channel se adreseaza in principal segmentului feminin din zona comerciala (femei din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani), dar si intregii familii si se pozitioneaza in zona televiziunilor militante, o abordare noua pe piata media din Romania.

Noul post de televiziune isi propune nu doar sa ofere telespectatoarelor productii de calitate, targetate pe dorintele si asteptarile lor, ci si sa le reprezinte cauzele si sa militeze pentru ele.

La nivelul structurii de programe, Happy Channel va continua seria productiilor deja consacrate (Dr. House, Downton Abbey, Suits, Prizoniera dragostei), dar va aduce si seriale noi, productii sud-americane (marca Televisa), europene si seriale americane de renume. Una din marile noutati pe care postul le pregateste din 8 martie este lansarea unei productii proprii, un reality-show experiment, un concept nou pentru piata TV din Romania si chiar din Europa.

“Happy Channel este un nume cu care am fost asociata acum ceva vreme. Drepturile de marca au fost insa cesionate catre Antena Group si ma bucur sa spun ca Happy Channel este acum exact rezultatul pe care eu mi-l doream: un canal de televiziune dedicat femeilor,dar si familiei, un post care, contrar trend-ului de tabloidizare, ocoleste aceasta zona si vorbeste despre valori, despre puterea de a lupta, despre povesti frumoase si despre dreptul fiecareia dintre noi de a-si gasi fericirea!In strategia de dezvoltare a canalului pentru anii ce urmeaza exista si dezvoltarea unui serial romanesc”, a declarat Ruxandra Ion, consilier de continut pentru Happy Channel.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ana Ana
    Buna seara, sunt o fosta concurenta a emisiunii Fete de gasca, si am o mare rugaminte. Nu am reusitsa fac rost de inregistrarea emisiunii.
    Am o mare rugaminte, daca se poate sa am acea inregistrare/negativ.
    Am o fata de 18 ani si vreau sa ii fac o surpriza.
    Va multumesc.
  • CrinaGrigore CrinaGrigore
    Emm...Euforia at trebui să își schimbe logo-ul,nu numele
  • CrinaGrigore CrinaGrigore
    Emm...Euforia at trebui să își schimbe logo-ul,nu numele
  • stefi stefi
    Cand o sa difuzati si la noi telenovela FRENTE AL MISMO ROSTRO ?????
  • stefi stefi
    Cand o sa difuzati si la noi telenovela FRENTE AL MISMO ROSTRO ?????
  • Lauryqz Lauryqz
    La naiba dracu' unde seriale coreene de sud iar plictesti, ce ai facut inlocuit pentru special pentru femeii. Vreau sa intoarca Euforia. *** foarte prosta ***. Iti dau baba mancare ***!!!
  • Teodora Teodora
    Asta da veste buna !! Acasa TV se indreapta spre faliment !! Speram ca pe noul post sa difuzati Simplemente Maria, La Vecina, Mi corazon es tuyo si Muchacha italiana viene a casarse :)
  • Vali Vali
    Ma bucur ca veți difuza telenovele Televisa, dar ora 16 nu este prea accesibila, ar fi binevenita o reluare la 6-7 sau in weekend. As vrea sa difuzați si seriale mai vechi, ca Por Ella soy Eva, La Mujer del Vendeval, Quieto Amarte, Por siempre mi amor si La Malquerida.
  • Cristina Cristina
    Tare sunt curioasa ce o sa se difuzeze de acum pe Happy Channel , sper doar sa nu fie doar un post de televiziune de desene animate :)
  • andy andy
    1.Este posibil ca figura sa tina, avand in vedere faptul ca Acasa tv nu mai este canalul care era pe vremea lui Sarbu, nu mai are aceea stralucire.
    2.Nu am inteles, de ce era nevoie de schimbarea numelui? Euforia este un brand destul de cunoscut, se putea lucra pe structura existenta.
    3.Daca tot vroiau sa schimbe numele statiei, puteau sa aleaga un nume mai "romanesc". Nu de alta, dar femeile din targetul lor nu stiu cum se vor impaca cu denumirea de Happy Channel.
    4.Grila mi se pare un amestec cu de toate.
  • Iche Iche
    Gaetano ce dreptate ai. Va spun de pe acum ca nu o sa mearga. Este o copie antenizata a postului Acasa Tv.
  • Thor Thor
    Numai Adrian Sârbu mai trebuie să ajungă la Intact. Dar în maxim 2 ani se găsește un loc și pentru el acolo.
  • paula paula
    mama mia ce fericita sunt ca o sa vad din nou telenovele televisa! pe forumurile de specialitate si pe facebook foarte multi oameni cer televisa in prostie.asa cum au scris dudu si alex si eu vrau sa vad La sombra del pasado si frente al mismo rostro.
  • Alex Alex
    @Dudu ai dreptate! Televisa e cea mai puternica companie de produs telenovele si asta se vede! Sper sa difuzati "Frente Al Mismo Rostro" cu Angelique Boyer care va incepe in aprilie in Mexic! Cu siguranta va avea succes! Dar si "A Que No Me Dejas" si "Yo No Creo En Los Hombres" care a rupt audientele in SUA!
  • Dudu Dudu
    Ma bucur foarte mult ca veti difuza si telenovele de la Televisa, foarte multi oameni asteapta sa vada noile productii ale acestei companii. Prin aceasta decizie, faceti fericiti mii de romani. Dar avem si o dorinta cu privire la asta: telenovelele mexicane sa se difuzeze si in reluare a doua zi la orele diminetii pentru cei care lucram in schimburi. Eu personal astept cu multa nerabdare sa vad La Sombra del Pasado care mi se pare o telenovela foarte captivanta . Va multumim d-na Ruxandra Ion !

Trimite un comentariu

sus