Skip to main content

Antena 3 reclamă discriminarea pensionarilor. Dan Tăpălagă și Mălin Bot, vizați

 
Antena 3 reclamă discriminarea pensionarilor. Dan Tăpălagă și Mălin Bot, vizați

Antena 3, reclamație la Consiliul pentru Combaterea Discriminării după întâlnirea cu fanii de vinerea trecută. Motivul? Reacțiile la adresa pensionarilor prezenți la mitingul organizat de postul de știri. 

Vizați de plângere sunt Dan Tăpălagă (Hotnews) și Mălin Bot (Evenimentul zilei), a anunțat, duminică, Radu Tudor, la emisiunea Punctul de întâlnire, de la Antena 3.

Publicitate

Tăpălagă a scris zilele trecute un editorial sub titlul Mulțumesc, Antena 3. Ce consideră Antena 3 că ar ține de discriminare? Expresii precum „atmosferă de mort”, „spirala cu pensionarii”, „entuziastul public de vârsta a treia”, „fețele amărâților din piața Constituției”, „publicul vostru, demn de milă și compasiune”, „protestului cu rugăciune colectivă”. 

Pe de altă parte, Mălin Bot de la Evenimentul zilei a dat share pe pagina sa de Facebook unei fotografii de la miting în care Mircea Badea apărea alături de mai mulți susținători. „Quod erat demonstrandum...”, a scris jurnalistul. Pe poza în cauză apăreau două săgeți: una îndreptată către o plasă pe care scria Catena, și alta îndreptată spre pumnul încleșatat al unui participant. 

 

GALERIE FOTO de la întâlnirea de vineri

 

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu