Skip to main content

Cătălin Striblea începe matinalul la Digi FM săptămâna viitoare

 
Cătălin Striblea începe matinalul la Digi FM săptămâna viitoare

Cătălin Striblea revine oficial în FM de la finele lunii februarie. El va prezenta matinalul Digi, Prima ediţie, alături de Bogdan Miu, din 29 februarie, de la 6.30 dimineaţa.

Publicitate

Cătălin Striblea: „Nu m-am mai trezit la ora asta de ani buni, dar sper să-mi recapăt reflexele repede. M-am trezit înainte de şase o bună perioadă de timp, câtă vreme am făcut matinale. Dar ca ca să fiu sincer, zilele astea mă antrenez. Am început să pun ceasul din ce în ce mai devreme, ca săptămâna viitoare să-mi fie uşor. Cât despre reîntâlnirea cu radioul, de abia o aştept. Am plecat din televiziune cu acest gând. Eram ferm hotărât să fac radio”, spune Cătălin Striblea.

Bogdan Miu: “Cred că este Formula 1 de la radio. Cătălin este vocea raţiunii, cel care spune lucrurilor pe nume, în timp ce eu o să-i propun să nu ne luăm prea în serios de la prima oră. Deci ne vom completa foarte bine, pentru că fiecare subiect are o latură serioasă, dar mai ales una amuzantă. Gândiţi-vă la doi prieteni care discuta la cafea ce s-a mai întâmplat prin ţară. Ăştia suntem noi.”

Matinalul de lunea viitoare va fi o ediţie specială în care vor fi sărbătoriţi cei născuţi pe 29 februarie. Printre invitaţii celor doi matinali de la Digi FM se numără şi Călin Goia, de la Voltaj şi Mitza, de la Bere Gratis.

Cătălin Striblea şi-a început cariera de jurnalist în urmă cu 20 de ani, la Radio Unison din Vaslui. Şi-a continuat cariera în televiziune la Realitatea TV, RTV şi B1 TV. A fost şi jurnalist BBC.

Striblea a declarat în nenumărate rânduri că radioul este marea lui dragostea. Jurnalistul a şi participat la concursul de frecvenţe organizat de CNA toamna trecură, cu un proiect de radio de infromaţii, Adevărul Live Fm. Proiectul nu a primit însă licenţă de la CNA.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • constantin silviu tudor constantin silviu tudor
    who tf is catalin stirbea ?
  • tananana tananana
    Despre ce se intimpla la Tananana cu epurarile de ce nu scrieti nimic?
    e subiect tabu?iulia bunea ti-am scris de citeva zile de ce te faci ca nu auzi?
  • Gigi Fm Gigi Fm
    Gata, dupa 3 luni de la lansare ati schimbat deja matinalul? O varza manageriala la Digi Fm. Striblea n-are nicio treaba cu radioul. Dar o sa vedeti peste alte trei luni.

Trimite un comentariu

sus