Skip to main content

Cine va produce show-ul Supraviețuitorul pentru Pro TV

 
Cine va produce show-ul Supraviețuitorul pentru Pro TV
Formatul internațional Survivor - Supraviețuitorul va fi produs pentru Pro TV de către o companie cu care postul de televiziune a colaborat și pentru alte programe. Paginademedia.ro vă prezintă despre ce firmă de producție este vorba?
 
Potrivit unor informații din interiorul Pro TV, producătorii show-ului de supraviețuire vor fi cei de la compania Zucchero. Firma de producție a produs pentru Pro TV două sezoane din producția Visuri la cheie, făcută tot după un format internațional cunoscut - Extreme Make-Over.
 
Contactați de Paginademedia.ro, reprezentanții Pro TV nu au comentat informațiile. Nici cei de la Zucchero nu au comentat informația legată de Survivor.
 
Cine este Zucchero Media?
 
Potrivit site-ului de prezentare, Zucchero a fost înființată în ianuarie 2007 de către Bogdan Nicolescu și Marian Ene. De-a lungul timpului, s-au ocupat de producții precum Vrei să fii milionar? (pe care l-au produs și pentru Republica Moldova, pentru Kanal D și pentru Prima TV), De tot râsul (Antena 1), Familii în impas (pentru TVR) Bătrâni și neliniștiți (pentru Prima TV) și Roata norocului (cinci sezoane pentru Kanal D).
 
Cele mai noi producții Zucchero sunt Visuri la cheie (pentru Pro TV) și Roata norocului (pentru Kanal D).
 
Pro TV a anunțat oficial achiziționarea formatului Survivor, producție difuzată în peste 50 de teritorii din întreaga lume, la sfârșitul anului trecut. 

Postul nu a anunțat încă locul unde va fi filmată emisiunea, însă a dat startul înscrierilor. „Un colț de paradis, rupt de orice urmă de civilizație, 16 aventurieri și un singur câștigător sunt cuvintele cheie care descriu experiența unică prin care poți trece chiar tu! Timp de câteva săptămâni, 16 persoane vor fi trimise pe o insulă pustie și vor trebui să se descurce cu resurse minime. Camerele de filmat le vor urmări fiecare pas, în încercarea concurenților de a trece peste condițiile nu întotdeauna prietenoase din show, în cursa pentru a deveni Supraviețuitorul și câștigătorul premiului pus în joc.”, anunță postul de televiziune. 

Survivor este un format care aparține Castaway Television, iar PRO TV a achiziționat licența de producție și difuzare pentru România. 

Publicitate

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Dar emisiunea de MARE succes "Supertrip" de la Protv nu o treceti la prezentare ? Vai de capul lor ! Visuri la cheie" a fost lansata de Mona Segall, Zuchero doar a reincalzit ciorba. Restul de productii sunt intr-adevar demne de Kanal si alte posturi din spatele curtii.

Trimite un comentariu