Skip to main content

CONCURS. Câștigă o invitație la Zootropolis, animația despre "jungla urbană". Shakira, voce în engleză. Dobrovolschi și Lavinia Șandru dublează în română.

 

Concursul s-a încheiat. Lista câștigătorilor, aici

Publicitate

Concurs pentru cititorii Paginademedia.ro. Puteți câștiga o invitație la filmul de animație Zootropolis, atât la varianta în limba engleză a producției Disney, cât și la varianta dublată în limba română.

Zootropolis, o animație despre "jungla urbană", în care personajele sunt din regnul animal, este dublată în limba română, printre alții, de Mihai Dobrovolschi (personajul principal, vulpoiul Nick Wilde), de Tily Nicolae și de Lavinia Șandru. Realizatoarea de la Realitatea TV o dublează pe Gazelle, "vedeta orașului", voce care în varianta subtitrată este asigurată de Shakira.

Cum puteți câștiga o invitație la film:

MECANISMUL. Precizați într-un comentariu la acest articol numele, domeniul în care activați și varianta pe care o preferați: în limba engleză sau în limba română.

Distribuitorul Forum Film oferă pentru cititorii Paginademedia.ro trei invitații, pentru vizionarea de miercuri, 2 martie, de la Cinema City din AFI Cotroceni:

  •  două invitații duble la Zootropolis, în varianta în limba engleză, subtitrată.
  • o invitație dublă la Zootropolis, varianta dublată în limba română.

NU UITAȚI! Precizați într-un comentariu la acest articol numele, domeniul în care activați și varianta pe care o preferați: în limba engleză sau în limba română.

VIDEO. Trailerul filmului Zootropolis, varianta în limba engleză
Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu