Skip to main content

Eurosport a achiziționat pentru România drepturile pentru Premier League pe încă trei ani

 
Eurosport a achiziționat pentru România drepturile pentru Premier League pe încă trei ani
Peter Hutton, CEO Eurosport

Televiziunea Eurosport, parte a grupului Discovery, a reînnoit contractul pentru drepturile competiției Premier League, în țara noastră. Contractul, încheiat exclusiv pentru Romania, este valabil pe o perioada de trei ani, a anunțat Peter Hutton, CEO Eurosport, intr-o conferinta de presa. 

„România este o țară în care interesul pentru fotbal este recunoscut, iar Eurosport oferă fanilor partidele din Premier League încă din 2013”, a declarat șeful Eurosport. 

Publicitate

Întrebat de jurnaliști care ar fi valoarea drepturilor de difuzare, acesta a evitat să spună suma, însă a precizat că „au costat foarte mult”. 

Eurosport 1 va transmite în direct şi în exclusivitate cele mai interesante partide din cadrul fiecărei etape din Premier League. Transmisiunile vor fi completate de rezumate, magazine dedicate şi reluări.

Toate meciurile vor fi disponibile și pe Eurosport Player, aplicaţia online a grupului Eurosport care oferă transmisiuni în direct şi la cerere şi este disponibilă oricând, pe orice echipament.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • si cei de la dolce sperau sa umple canalele sport cu premiere league... este bine ca se concureaza intre ele in felul acesta abonatii cistiga. la fel cu liga1 de la noi. saracul UPC si "incarcat" abonatii cu canalele Look suplimentare. :)
  • Sa dai dai o gramada de bani pe drepturi si sa nu fi capabil sa transmiti cel mai vizionat campionat de fotbal din europa in format HD , este un mare minus pentru Eurosport Romania.
  • Dati-le in HD, nu cum v-ati batut joc pana acum si le dati in SD in 2016, dar Bundesliga 2 si meciurile din Polonia in HD. Penibli!
  • @chira http://www.prosport.ro/sport-life/special/meciurile-din-premier-league-vor-fi-transmise-de-eurosport-in-urmatorii-trei-ani-15079304 aici scrie ca ”oficialii Eurosport au precizat că intenţionează să transmită meciurile din Premier League în *** şi că iau în calcul un parteneriat cu Telekom”
  • Am citit, undeva, și despre un posibil parteneriat cu Telekomul și de o eventuală transmitere a meciurilor în ***, poate detaliați puțin subiectul...

Trimite un comentariu