Skip to main content

Eurosport a achiziţionat pentru România drepturile pentru Premier League pe încă trei ani

 
Peter Hutton, CEO Eurosport
Peter Hutton, CEO Eurosport

Televiziunea Eurosport, parte a grupului Discovery, a reînnoit contractul pentru drepturile competiţiei Premier League, în ţara noastră. Contractul, încheiat exclusiv pentru Romania, este valabil pe o perioada de trei ani, a anunţat Peter Hutton, CEO Eurosport, intr-o conferinta de presa.

Publicitate

„România este o ţară în care interesul pentru fotbal este recunoscut, iar Eurosport oferă fanilor partidele din Premier League încă din 2013”, a declarat şeful Eurosport.

Întrebat de jurnalişti care ar fi valoarea drepturilor de difuzare, acesta a evitat să spună suma, însă a precizat că „au costat foarte mult”.

Eurosport 1 va transmite în direct şi în exclusivitate cele mai interesante partide din cadrul fiecărei etape din Premier League. Transmisiunile vor fi completate de rezumate, magazine dedicate şi reluări.

Toate meciurile vor fi disponibile şi pe Eurosport Player, aplicaţia online a grupului Eurosport care oferă transmisiuni în direct şi la cerere şi este disponibilă oricând, pe orice echipament.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Ujica Cristian Ujica Cristian
  Pai atunci de ce nu au cumpărat cei de la twlefon mai departe ca și până acum nu înțeleg.
 • geo geo
  Eurosport Romania emite doar SD.
  Asta este problema...
 • banatan de pusta banatan de pusta
  si cei de la dolce sperau sa umple canalele sport cu premiere league... este bine ca se concureaza intre ele in felul acesta abonatii cistiga. la fel cu liga1 de la noi. saracul UPC si "incarcat" abonatii cu canalele Look suplimentare. :)
 • marius marius
  Sa dai dai o gramada de bani pe drepturi si sa nu fi capabil sa transmiti cel mai vizionat campionat de fotbal din europa in format HD , este un mare minus pentru Eurosport Romania.
 • qwerty qwerty
  atentie, softul vostru de moderare a postarilor cenzureaza grupul de litere has-de. oare de ce ?
 • Daniel Daniel
  Dati-le in HD, nu cum v-ati batut joc pana acum si le dati in SD in 2016, dar Bundesliga 2 si meciurile din Polonia in HD. Penibli!
 • qwerty qwerty
  @chira http://www.prosport.ro/sport-life/special/meciurile-din-premier-league-vor-fi-transmise-de-eurosport-in-urmatorii-trei-ani-15079304 aici scrie ca ”oficialii Eurosport au precizat că intenţionează să transmită meciurile din Premier League în *** şi că iau în calcul un parteneriat cu Telekom”
 • chira mihai chira mihai
  geo zi si mie sursa te rog
 • geo geo
  Am citit, undeva, și despre un posibil parteneriat cu Telekomul și de o eventuală transmitere a meciurilor în ***, poate detaliați puțin subiectul...

Trimite un comentariu

sus