Skip to main content

Facebook a lansat noul set de reacții: like, love, wow, haha, sad și angry

 
Facebook a lansat noul set de reacții: like, love, wow, haha, sad și angry

De astăzi, like-ul nu mai e doar like. facebook are de astăzi șase „variante” prin care utilizatorii își pot exprima părerea despre o postare: like, love, wow, haha, sad (trist) și angry (nervos). Anunțul a fost făcut chiar în zona de newsroom a Facebook, AICI

„De mai bine de un an facem cercetări la nivel global, inclusiv focus grupuri și studii pentru a determina ce tip de reacții doresc oamenii să folosească. Am urmărit de asemenea modul în care oamenii comentează la postări și care sunt principalele stickere și emoticoane pe care le folosesc pentru a semnala anumite reacții”, au explicat cei de la Facebook.

 „Am testat deja butoanele Reactions pe câteva piețe și am primit un feedback pozitiv până acum”, au mai adăugat aceștia. 

Noile butoane sunt în curs de implementare. Pentru a putea fi văzute, un utilizator de PC trebuie să ducă cursorul deasupra butonului de like, iar în 1-2 secunde apar noile opțiuni. Pentru varianta mobile, la telefoanele touch screen, utilizatorul trebuie să țină degetul pe butonul de like până apar cele șase butoane.

 

Publicitate

 

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu