Skip to main content

FOTO. Concurenţii din debutul Românii au talent. Cine s-a calificat în următoarea etapă

 
FOTO. Concurenţii din debutul Românii au talent. Cine s-a calificat în următoarea etapă

FOTO. 12 concurenţi s-au calificat în următoarea etapă a show-ului de talente după prima ediţie de preselecţii. Sunt cântăreţi, dansatori, dar şi un practicant de parkour şi un francez care a făcut spectacol cu un joc yo-yo.

Publicitate

Premieră pentru Românii au talent. Începând cu ediţia de aseară, mesajele postate pe reţelele de socializare Facebook şi Twitter au apărut pe ecran. În fiecare vineri, utilizatorii sunt invitaţi să comenteze fiecare moment pe care îl văd în emisiune, iar o parte dintre acestea vor apărea la televizor. Aseară, pagina de Facebook Românii au talent a crescut cu peste 26.000 de like-uri, iar fanii emisiunii au postat peste 57.000 de mesaje pe Facebook şi mii de tweet-uri, comentând momentele din show.

La prima ediţie de aseară primii 12 concurenţi s-au calificat în etapa următoare a competiţiei. În plus, o concurentă a fost trimisă direct în semifinală. Florin Călinescu a apăsat butonul auriu.

Prima ediţie Românii au talent a început în forţă, seara fiind deschisă de Vadim Balaban, care a cântat o piesă rock. „Eu sprijin aşa ceva, este un gen, nu vă supăraţi! N-am văzut stadioane goale la aşa ceva! DA!”, a spus Florin Călinescu în momentul jurizării. Balaban a primit trei de DA şi un Nu de la Andrea.

Trupa The Sky a adus aseară un moment de dans. Şi aici părerile au fost împărţite. Mihaela a spus: “Dragilor, aţi făcut o poveste cu toate metaforele de dans, aţi dus-o până la un final fericit, cu suspansul inclus, aţi executat-o impecabil, din punctul meu de vedere. Pe mine m-aţi topit. DA!”. Florin Călinescu a declarat că nu a fost „topit” de moment. The Sky îşi continuă drumul la Românii au talent, cu 3 de DA.

Lăcrămioara Valentina Simion a urcat pe scenă cu doup talente: voce şi dans. A cântat melodia I have nothing, însă doar pentru câteva momente, după care a continuat cu un dans provocator. În final, concurenta a primit 4 de DA din partea juraţilor.

Un moment de dans acrobatic a fost adus aseară pe scena talentelor de trupa Triada, care a mers mai departe cu 4 de DA.

Mirela Spînu, de profesie medic cardiolog, şi George Spînu au venit de la Milano şi au cântat pentru prima dată împreună într-un spectacol televizat, la preselecţiile Românii au talent. Mirela Spînu a cântat o arie de operă, acompaniată la pian de fiul său, George. Cei doi concurenţi merg mai departe cu 4 de DA.

Pierre Marchand a venit din Franţa. Concurentul a făcut din joaca cu un yo-yo un adevărat spectacol. “Încă de la început, pentru mine a fost foarte clar că eşti profesionist. Ai făcut un adevărat spectacol! Sunt convins că ceea ce faci necesită mulţi ani de muncă! DA!”, i-a transmis Andi Moisescu. Pierre continuă competiţia cu 4 de DA.

Membrii trupei Free balance au adus pe scenă un moment de contorsionism şi acrobaţie. Cei doi au demonstrat că muncesc foarte mult, dar şi că au o mobilitate extraordinară. “Eu nu cred în potrivirea perfectă între doi oameni, dar cred în perechea ideală. Nu ştiu cum ai făcut, dar Narine e perechea ta ideală în acest gen de dans. Sunteţi extraordinar de buni!”, a spus Mihaela Rădulescu.

Ilie Gicu a adus voia bună pe scena de la Românii au talent. Concurentul a dansat pe muzica lui Michael Jackson, imitând mişcările celebrului artist. Ilie a fost aplaudat de juraţi, iar Florin i-a spus: „Aici cântă oameni pregătiţi, dansează oameni meseriaşi. De aici încolo ţi se poate deschide orice, cine ştie? Dar să ridici o sală în picioare n-au reuşit foarte mulţi clienţi!”.

Mariana Vechiu a dansat belly-dance. În momentul verdictului, cu 2 de DA primiţi de la Andi şi Florin, concurenta a primit câteva sfaturi, dar şi un NU de la Mihaela, iar răspunsul Andrei i-a dat emoţii. În final, jurata a spus: “Şi de la mine e la fel de simplu, răspunsul meu e DA!”.

Elena şi Emanuela Popescu sunt două surori talentate, care au cântat aseară melodia You raise me up şi au transmis emoţie şi sensibilitate.

Parkour-ul a fost prezent în prima ediţie a noului sezon Românii au talent prin Daniel Marica. “Tu ai un zâmbet care ucide din prima audienţa, cel puţin feminină, aşa că foloseşte-l mai des! Şi foloseşte puţin şi creativitatea. Vino şi cu elemente care să îmbrace puţin spectacolul ăsta. Mie mi-a plăcut! DA!”, a spus Mihaela, care a fost cucerită de reprezentaţia lui Daniel. În final, concurentul a primit 4 de DA şi merge mai departe.

Elena Lucia Băduţ a adus pe scenă unul dintre cele mai emoţionante momente de la Românii au talent. Problemele de vedere pe care le are nu au împiedicat-o să-şi urmeze visurile şi să depăşească toate obstacolele. Ea a cântat melodia Once upon a December. La finalul momentului, Florin Călinescu a apăsat butonul auriu şi a trimis-o pe Elena direct în semifinală.

GALERIE FOTO. Primii concurenţi din sezonul şase Românii au talent

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • marian marian
    super !

Trimite un comentariu

sus