Skip to main content

FOTO. Concurenții din debutul Românii au talent. Cine s-a calificat în următoarea etapă

 
FOTO. Concurenții din debutul Românii au talent. Cine s-a calificat în următoarea etapă

FOTO. 12 concurenți s-au calificat în următoarea etapă a show-ului de talente după prima ediție de preselecții. Sunt cântăreți, dansatori, dar și un practicant de parkour și un francez care a făcut spectacol cu un joc yo-yo.  

Publicitate

Premieră pentru Românii au talent. Începând cu ediția de aseară, mesajele postate pe rețelele de socializare Facebook și Twitter au apărut pe ecran. În fiecare vineri, utilizatorii sunt invitați să comenteze fiecare moment pe care îl văd în emisiune, iar o parte dintre acestea vor apărea la televizor. Aseară, pagina de Facebook Românii au talent a crescut cu peste 26.000 de like-uri, iar fanii emisiunii au postat peste 57.000 de mesaje pe Facebook și mii de tweet-uri, comentând momentele din show. 

La prima ediție de aseară primii 12 concurenți s-au calificat în etapa următoare a competiției. În plus, o concurentă a fost trimisă direct în semifinală. Florin Călinescu a apăsat butonul auriu. 

Prima ediție Românii au talent a început în forță, seara fiind deschisă de Vadim Balaban, care a cântat o piesă rock. „Eu sprijin așa ceva, este un gen, nu vă supărați! N-am văzut stadioane goale la așa ceva! DA!”, a spus Florin Călinescu în momentul jurizării. Balaban a primit trei de DA și un Nu de la Andrea. 

Trupa The Sky a adus aseară un moment de dans. Și aici părerile au fost împărțite. Mihaela a spus: “Dragilor, ați făcut o poveste cu toate metaforele de dans, ați dus-o până la un final fericit, cu suspansul inclus, ați executat-o impecabil, din punctul meu de vedere. Pe mine m-ați topit. DA!”. Florin Călinescu a declarat că nu a fost „topit” de moment. The Sky își continuă drumul la Românii au talent, cu 3 de DA.

Lăcrămioara Valentina Simion a urcat pe scenă cu doup talente: voce și dans. A cântat melodia I have nothing, însă doar pentru câteva momente, după care a continuat cu un dans provocator. În final, concurenta a primit 4 de DA din partea juraților.

Un moment de dans acrobatic a fost adus aseară pe scena talentelor de trupa Triada, care a mers mai departe cu 4 de DA.

Mirela Spînu, de profesie medic cardiolog, și George Spînu au venit de la Milano și au cântat pentru prima dată împreună într-un spectacol televizat, la preselecțiile Românii au talent. Mirela Spînu a cântat o arie de operă, acompaniată la pian de fiul său, George. Cei doi concurenți merg mai departe cu 4 de DA.

Pierre Marchand a venit din Franța. Concurentul a făcut din joaca cu un yo-yo un adevărat spectacol. “Încă de la început, pentru mine a fost foarte clar că ești profesionist. Ai făcut un adevărat spectacol! Sunt convins că ceea ce faci necesită mulți ani de muncă! DA!”, i-a transmis Andi Moisescu. Pierre continuă competiția cu 4 de DA.

Membrii trupei Free balance au adus pe scenă un moment de contorsionism și acrobație. Cei doi au demonstrat că muncesc foarte mult, dar și că au o mobilitate extraordinară. “Eu nu cred în potrivirea perfectă între doi oameni, dar cred în perechea ideală. Nu știu cum ai făcut, dar Narine e perechea ta ideală în acest gen de dans. Sunteți extraordinar de buni!”, a spus Mihaela Rădulescu. 

Ilie Gicu a adus voia bună pe scena de la Românii au talent. Concurentul a dansat pe muzica lui Michael Jackson, imitând mișcările celebrului artist. Ilie a fost aplaudat de jurați, iar Florin i-a spus: „Aici cântă oameni pregătiți, dansează oameni meseriași. De aici încolo ți se poate deschide orice, cine știe? Dar să ridici o sală în picioare n-au reușit foarte mulți clienți!”.

Mariana Vechiu a dansat belly-dance. În momentul verdictului, cu 2 de DA primiți de la Andi și Florin, concurenta a primit câteva sfaturi, dar și un NU de la Mihaela, iar răspunsul Andrei i-a dat emoții. În final, jurata a spus: “Și de la mine e la fel de simplu, răspunsul meu e DA!”. 

Elena și Emanuela Popescu sunt două surori talentate, care au cântat aseară melodia You raise me up și au transmis emoție și sensibilitate. 

Parkour-ul a fost prezent în prima ediție a noului sezon Românii au talent prin Daniel Marica. “Tu ai un zâmbet care ucide din prima audiența, cel puțin feminină, așa că folosește-l mai des! Și folosește puțin și creativitatea. Vino și cu elemente care să îmbrace puțin spectacolul ăsta. Mie mi-a plăcut! DA!”, a spus Mihaela, care a fost cucerită de reprezentația lui Daniel. În final, concurentul a primit 4 de DA și merge mai departe.

Elena Lucia Băduț a adus pe scenă unul dintre cele mai emoționante momente de la Românii au talent. Problemele de vedere pe care le are nu au împiedicat-o să-și urmeze visurile și să depășească toate obstacolele. Ea a cântat melodia Once upon a December. La finalul momentului, Florin Călinescu a apăsat butonul auriu și a trimis-o pe Elena direct în semifinală.

GALERIE FOTO. Primii concurenți din sezonul șase Românii au talent

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu