Skip to main content

FOTO. Știrile Pro TV au intrat, de ieri, cu sigla modificată

 
FOTO. Știrile Pro TV au intrat, de ieri, cu sigla modificată

Pro TV își schimbă sigla și la știri. După ce la jumătatea lunii ianuarie sigla postului a fost schimbată, o modificare asemănătoare a fost făcută și la programele de știri. 

Din 1 februarie, de la Știrile de la 19.00, în locul cunoscutei sigle Pro TV, însoțită de cele trei linii colorate în albastru verde roșu (RGB - culorile primare din televiziune), a apărut una albă pe fond albastru. 

Publicitate

Cele trei culori dispar din sigla stației, însă se vor regăsi în alte elemente din grafica postului. 

Reamintim că pe 12 ianuarie Consiliul Național al Audiovizualului a aprobat modificarea siglei postului. Aceasta este cea mai importantă modificare de la lansarea postului în 1995. Sigla canalului a mai fost modificată ușor odată cu lansarea Pro TV HD. 

Modificarea siglei Pro TV vine după ce, în vara anului trecut, postul de televiziunea a schimbat grafica Știrilor, odată cu lansarea noului studio, după cum Paginademedia.ro a scris aici.
 
Vedeți cum arătau Știrile Pro TV înainte de august 2015 și după schimbare, într-o GALERIE FOTO, aici.
 
Vechea siglă a știrilor Pro TV:

Noua siglă

 
Citește și:

Paginademedia.ro prezintă în continuare etapele siglei Pro TV: 

Prima siglă Pro TV: 

 

 Sigla folosită până recent: 

Noua siglă: 

  

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • D le Iulian de unde sti tu ca se vinde esti MAFALDA , stiu ca esti un antenist inflacarat , tu si cu mile o ardeti aiurea tot timpul , nu va place nu mai comentati , si te asigurca nu se vinde nimic si PRO are banii , Sa vedem antenele cum vor iesi ca am inteles ca o sa confiste averile lui ,,,,,,,,
  • hai sa clarificam ceva inca din 1995 sigla pro tv a fost similara cu ce a cme pana in 2014 sigla cme era rosu verde albastru acum site-ul cme arata logo alb ecxact ca pro tv de azi studioul de stiri din cehia e la fel ca cel din romania asa ca e normal ce sa intmplat
  • N-au mai avut bani de vopsea. Stim toti ca Pro nu sta bine cu banii:) Deaia se vinde AcasaGold si PROcinema (DIGI)
  • Incredibil!!!! cat tam-tam pentru nimic. Am inteles ... PROTV-ul si-a redesenat sigla. Am inteles din prima ... trebuie adusa pe tapet in fiecare zi? sau este un anunt platit?

Trimite un comentariu