Skip to main content

GALERIE FOTO. Mitingul Antena 3, în imagini. Din public și din culise

 
GALERIE FOTO. Mitingul Antena 3, în imagini. Din public și din culise

GALERIE FOTO. Cu cățel și cu pancarte la întâlnirea fanilor cu Antena 3 în Piața Constituției. Paginademedia.ro vă prezintă, în imaginile surprinse la fața locului, mitingul organizat de Antena 3 în Piața Constituției. Aproximativ cinci mii de oameni au venit în piață.

Imagini din public, dar și instantanee surprinse în backstage, unde telespectatorii postului își făceau fotografii cu vedetele televiziunilor din grupul Intact.

GALERIE FOTO. Mitingul, în imaginile surprinse de Paginademedia.ro în Piața Constituției

Publicitate

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Este evident ca oamenii astia au fost adusi. Se vede cu ochiul liber ca multi dintre ei nu au bani nici de medicamente, daramite bani de bilete de tren ca sa vina la Bucuresti.
  • Numai bosorogi,exact publicul naiv al acestui trust in decadere morala.Nu mai stiu cum sa se victimizeze saracii de ei.Asa au facut tot mereu si cand lau acuzat le FELIX si uite unde a ajuns saracul,acolo unde ii este locul ,la puscarie.Rusine ca profitati de oamenii narozi,dar asta stiti voi mai mult sa mintiti [poporul cu televizorul.
  • Unde sunt tinerii frumosi care nu-i intereseaza ca au murit in conditii misterioase acei bebelusi nevinovati? Nu va intereseaza sau ati vrut doar sa dati jos guvernul? Rusine!

Trimite un comentariu