Skip to main content

Gina Pistol va prezenta emisiunea de cooking a Antenei 1, jurizată de Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu

 
Gina Pistol va prezenta emisiunea de cooking a Antenei 1, jurizată de Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu
REÎNTÂLNIRE. Gina Pistol se reîntâlnește cu foștii Masterchefi, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu. După ce vedeta a fost concurentă în MasterChef-ul cu vedete de la Pro TV din toamna lui 2013, acum a ajuns în postura de prezentatoare. 
 
Gina Pistol se alătură echipei „Chefi la cuțite”, noul show culinar pe care Antena 1 îl pregătește pentru această primăvară. Ea va prezenta show-ul produs de Mona Segall și jurizat de Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu.
 
„Pentru mine este o mare plăcere să lucrez cu ei. Nu suntem la prima colaborare, noi ne-am înțeles bine dintotdeauna, așa că nu pot să fiu decât foarte fericită că am fost cooptată în acest proiect. În plus, mă simt foarte mândră să lucrez din nou cu echipa Monei Segall, cea cu care am colaborat la atâtea emisiuni frumoase”, spune Gina Pistol.
 

Gina Pistol a început deja filmările pentru „Chefi la cuțite”. „În această primă etapă a show-ului, preslecțiile se desfășoară pe nevăzute. Adică cei trei chefi trebuie să jurizeze farfuriile strict după gust și aspect, fără să știe cine este autorul farfuriei din fața lor. Astfel eu am ocazia să știu mai multe decât ei, pentru că eu îi văd pe concurenți înainte, stau de vorbă cu ei, le aflu poveștile de viață și trăirile pe care le încearcă înainte să intre la probă.

Au fost mulți care m-au impresionat cu poveștile lor, unii care au dovedit o pasiune fără limite pentru bucătărie, alții care aveau nevoie de încurajare. Am astfel un atu în fața chefilor pentru că știu cine urmează să intre la gătit și de multe ori, în pauzele de filmare, facem glume și ne tachinăm pe acest subiect, tocmai pentru că ei habar nu au pe cine jurizează. E un format care m-a cucerit din prima”, mai spune Gina Pistol.

Publicitate
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • @ Iulian : ca sa nu mai fie fostii Masterchefi trebuie sa aiba succes si cu altceva. pana acum nu au nimerit. dar legat de anuntul asta, cum ti se pare ca o vedeta de la Sunt celebru si Ferma vedetelor a ajuns prezentatorul noului show? :))

Trimite un comentariu