Skip to main content

VIDEO. „Joey” din Friends, în noua echipă de prezentatori Top Gear

 
VIDEO. „Joey” din Friends, în noua echipă de prezentatori Top Gear

Actorul Matt Le Blanc, interpretul lui Joey din serialul Friends, se alătură emisiunii Top Gear, în calitate de prezentator, anunță Independent.co.uk.

Publicitate

Acesta va prezenta emisiunea alături de Chris Evans. Informația a fost confirmată de reprezentanți ai BBC, care au precizat că este pentru prima dată în istoria de 39 de ani a emisiunii când are o gazdă care nu este din Marea Britanie. 

Matt le Blanc a și apărut într-o rubrică a emisiunii Top Gear, pe când era prezentată de Jeremy Clarkson, James May și Richard Hammond. Le Blanc a făcut ture într-o mașină din clasa medie ca preț, unde a scos cel mai bun timp între vedetele participante. 

„Ca pasionat de mașini și mare fan Top Gear, sunt onorat și încântat să fac parte din acest show”, a spus actorul. Emisiunea Top Gear ar trebui să revină la BBC 2 în luna mai, potrivit presei. 

Reamintim că, anul trecut, BBC a renunţat la colaborarea cu Jeremy Clarkson, fostul star al show-ului, după o dispută violente a acestuia cu producătorul Oisin Tymon. Richard Hammond şi James May au ales și ei să se despartă de BBC și s-au alăturat lui Clarkson, într-un nou proiect ce va fi lansat în acest an pe platforma online Amazon Prime.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu