Skip to main content

Klaus Iohannis, prima declaraţie despre cazul Antenelor: „această abordare heirupistă a ANAF mi se pare cel puţin nepotrivită”

 
Klaus Iohannis
Klaus Iohannis
Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, referitor la cazul trustului Intact, că libertatea de expimare nu poate fi suprimată pentru ''banale motive administrative'', criticând abordarea ''heirupistă'' a ANAF, relatează Mediafax.
Publicitate

"În primul rând, cred că libertatea de exprimare în media nu poate fi suprimată pentru banale motive administrative. În al doilea rând, această abordare heirupistă a ANAF mi se pare cel puţin nepotrivită, dacă nu discutabilă", a declarat preşedintele la Biblioteca Centrală Universitară, înaintea unei dezbateri.

Preşedintele a mai spus că situaţia în care este trustul Intact este "neplăcută şi inutilă" şi că a constatat deschidere la factorii de decizie în acest caz, în urma discuţiilor pe care le-a avut pe această temă.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Elena Elena
    Duceti-va la Basescu! El, macar nu v-a dezamagit niciodata. Basismul apă nu se face!
  • marian marian
    RUSINE . RUSINE KLAUS , AI DAT CU BATA IN BALTA SPER SA NU TE MAI VOTEZE LUMEA AI DEZAMAGIT MULTA LUME SAU TI E FRICA DE CEVA
  • radu radu
    Aceasta abordare populista a presedintelui Iohannis mi se pare cel puţin nepotrivită. Nu pare deloc Romania lucrului bine facut.
  • Nicolae Neagu Nicolae Neagu
    Un *** penal ca si Voiculescu e clar ca ne fraieresc se cearta la tv doar de ochi lumi.avea dreptate Base ce spunea de Iohannis
  • andreea andreea
    Am avut ceva sperantze cu domnia sa....la Inceputul Inceputurilor.....apoi am mai rabdat un pic in ideea ca poate e mai lent,e mai asezat un pic,ardelean fiind....concluzia este ca m-am inselat,am acordat un vot aiurea.dezamagire totala....si este pt ultima oara cand ma mai exprim pe acest site privitor la chestiuni politice.....mi-e si mie rusine de mine.....oooof..imi pare rau! Bafta echipei,din toata inima!
  • Dan Andrei Dan Andrei
    Klaus Iohannis a reusit sa fie la inaltimea functiei sale: "Premierul de la Grivco".
    Renuntati sa mai contati pe votul meu, Domnule Presedinte.
    Pentru mine, ati reusit sa va naruiti mandatul de la Palatul Cotroceni.
  • Ficusul Ficusul
    Premierul de la GRIVCO....Iohanis,nu????Iohanis sper ca ti-e clar ca nu mai pupi al doilea mandat,pacat tu si Ciolos v-ati facut pres in fata *** Varanului parnaias.
  • Nasty Nasty
    Daca aplicarea legii este "abordare heirupista", la aproape 2 ani de la sentinta, atunci nu mai am nicio speranta ca Romania mai poate fi o tara civilizata. Iohannis si Ciolos au demonstat azi ca nu merita nici cea mai mica incredere!
    PS. Pai daca Mihalache se trage de sireturi cu Gadea prin Germania si SUA, cum sa ceara Iohanis respectarea legii in cazul A3?
  • Adi Adi
    Trist... Dacă tăcea, Iohannis rămânea

Trimite un comentariu

sus