Skip to main content

Nou publisher online la Ringier România. Fostul publisher, director la un magazin online

 
ringier
ringier

Compania Ringier România are, de la 1 martie, un nou publisher online - Bogdan Gâlcă. El vine pe poziţia ocupată anterior de Alin Dospinescu, care pleacă pentru a conduce un magazin online.

Publicitate

Detalii, în continuare:

Bogdan Gâlcă, noul publisher online al Ringier, a fost anterior content manager al site-ului Libertatea.ro. Din poziţia de publisher online al Ringier, Bogdan Gâlcă îi va raporta ierarhic directorul general Mihnea Vasiliu şi "va colabora îndeaproape cu Cătălin Alistari, Head of Digital Development, potrivit comunicării interne a companiei. Bogdan Galca a facut parte din echipa de online a Libertatea de la relansarea site-ului, din iulie 2008, iar din 2011 a fost promovat in postul de Content Manager al aceluiasi site.

"Pe parcursul ultimilor 5 ani a contribuit la dezvoltarea produsului si la pozitionarea acestuia in top 3 site-uri din Romania, prin coordonarea echipei editoriale, organizarea parteneriatelor interne si externe, implicarea in strategiile de relansare a Libertatea.ro.

Bogdan a demonstrat ca detine cunostintele, viziunea si dedicatia necesare pentru a continua activitatea lui Alin si ne bucura faptul ca pe o pozitie atat de importanta in Ringier am putut sa promovam pe cineva din interiorul organizatiei. Managementul Ringier Romania le multumeste, atat lui Alin pentru aportul semnificativ adus la dezvoltarea produselor online Ringier, cat si lui Bogdan pentru ca a acceptat aceasta provocare si le ureaza mult succes in continuare!", se arată în mesajul Ringier.

Alin Dospinescu, director general la un magazin online

Alin Dospinescu, fostul publisher online al Ringier, s-a ocupat de publicaţiile online timp de aproape trei ani. Iniţial, a coordonat site-urile de life-style (printre care Unica, Avantaje, Viva şi Elle). Ulterior, a fost promovat pe tot online-ul companiei.

Dospinescu va ocupa poziţia de director general al unui magazin online. Este vorba de Dasha.ro.

Mesajul Ringier:

Dragi colegi,

"Alin Dospinescu, Publisher online al portofoliului extins al Ringier Romania, a ales sa dea curs unei alte oportunitati in cariera sa, tot in zona online si va pleca din 1 martie.

Atributiile sale vor fi preluate, din 1 martie, de Bogdan Galca, actual Content manager al libertatea.ro, care devine noul Publisher online al Ringier Romania. Din aceasta pozitie, Bogdan ii va raporta ierarhic Directorului General si va colabora indeaproape cu Catalin Alistari, Head of Digital Development. Alin s-a alaturat echipei manageriale a Ringier Romania in iulie 2013 si a avut o contributie semnificativa la dezvoltarea tuturor site-urilor de care a fost responsabil si la cresterea traficului acestora.

Dintre cele mai notabile rezultate amintim: libertatea.ro situata in top 3 site-uri pe SATI.ro si unica.ro lider detasat pe segmentul de lifestyle feminin. Printre proiectele recente pe care le-a coordonat se afla lansarile site-urilor libertateapentrufemei.ro si retetepractice.ro si relansarea site-ului elle.ro, care de astazi este disponibil in noua varianta.

Bogdan Galca a facut parte din echipa de online a Libertatea de la relansarea site-ului, din iulie 2008, iar din 2011 a fost promovat in postul de Content Manager al aceluiasi site. Pe parcursul ultimilor 5 ani a contribuit la dezvoltarea produsului si la pozitionarea acestuia in top 3 site-uri din Romania, prin coordonarea echipei editoriale, organizarea parteneriatelor interne si externe, implicarea in strategiile de relansare a Libertatea.ro.

Bogdan a demonstrat ca detine cunostintele, viziunea si dedicatia necesare pentru a continua activitatea lui Alin si ne bucura faptul ca pe o pozitie atat de importanta in Ringier am putut sa promovam pe cineva din interiorul organizatiei. Managementul Ringier Romania le multumeste, atat lui Alin pentru aportul semnificativ adus la dezvoltarea produselor online Ringier, cat si lui Bogdan pentru ca a acceptat aceasta provocare si le ureaza mult succes in continuare!"

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus