Skip to main content

Reacţie după întâlnirea ANAF - Antena: ANAF scoate clădirile la licitaţie

 
Reacţie după întâlnirea ANAF - Antena: ANAF scoate clădirile la licitaţie
ANAF merge mai departe cu valorificarea sediilor Antenelor. Reprezentanţii instituţiei au anunţat într-o postare pe Facebook că „ANAF va începe demersurile pentru scoaterea la licitaţie a bunurilor confiscate”.
Publicitate
Precizarea vine după întâlnirea reprezentanţilor Antena Group cu cei ai ANAF. „Conducerea ANAF a răspuns solicitării făcute de reprezentanţii Antena TV Group SA şi a avut o întâlnire la sediul instituţiei”, se arată în mesajul acestora. „În cadrul discuţiei, au fost prezentate stadiul procedurii de valorificare a imobilelor potrivit sentinţei definitive nr 888 pronunţate de Curtea de Apel Bucureşti”,

Precizările ANAF:

„Conducerea ANAF a răspuns solicitării făcute de reprezentanţii Antena TV Group SA şi a avut o întâlnire la sediul instituţiei.

În cadrul discuţiei, au fost prezentate stadiul procedurii de valorificare a imobilelor potrivit sentinţei definitive nr.888 pronunţate de Curtea de Apel Bucureşti în data de 08.08.2014 şi continuarea procesului de validare a executării acesteia.

În conformitate cu OG. 14/2007 şi în cadrul procedurii de valorificare a imobilelor, ANAF va începe demersurile pentru scoaterea la licitaţie a bunurilor confiscate. Serviciul de Comunicare, Relatii Publice si Mass-Media”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus