Skip to main content

Sezon nou Las Fierbinți din februarie

 
Sezon nou Las Fierbinți din februarie

Las Fierbinți merge mai departe. Serialul de comedie de la Pro TV va reveni din februarie cu cel de-al nouălea sezon. Producția este programată tot joia și va debuta pe 25 februarie, de la 20:30.

„Universul Las Fierbinți își va continua și în acest sezon evoluția firească. Acțiunea va fi constituită, după cum v-ați obișnuit, din problemele reale ale personajelor pe care lumea le îndrăgește și pe care dorește să le revadă. Iată că am ajuns să ne reîntâlnim pentru a 9-a oară cu un nou sezon în care întâmplările prin care trec personajele îi vor surprinde pe telespectatori!”, a declarat Dragoș Buliga. Gașca formată din Bobiță, Giani și Dorel, va încerca, ca de fiecare dată, să se îmbogățească rapid, fără a face nimic, dacă se poate.

Publicitate

DIN NOUL SEZON. Localitatea „va prospera” sub conducerea celui mai gospodar și inspirat primar din câți a avut liniștita urbe. Vasile va face tot posibilul pentru a oferi tot ce-i mai bun proprie-i persoane. Lucrurile „nu vor scăpa de sub control” nicio clipă, șeful de post Robi fiind extrem de „vigilent” la tot ceea ce mișcă și la ce întreprind sătenii. Ca de fiecare dată, Firicel și Ardiles îi vor fi în preajmă filozofului Celentano.

Totuși, va fi pus într-o situație delicată, alegând să ia calea soarelui apune, în căutarea unui trai mai bun.  

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu