Skip to main content

Tanănana: mergem mai departe. Un singur fost Guerrilla rămâne în radio

 
Tanănana: mergem mai departe. Un singur fost Guerrilla rămâne în radio

Un singur fost Guerrilla rămâne la postul de radio Tanănana. După plecarea lui Vlad Craioveanu, care realiza matinalul, alți cinci oameni care au lucrat în trecut la Guerrila nu se mai regăsesc în proiectul Tanănana.

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, pleacă de la Tanănana Mircea Oculeanu, Călin Gheorghe, Bogdan Șerban și Alexandru Anghel. Bogdan Șerban realiza la Tanănana segmentul 16.30-19.00, iar Călin Gheorghe prezenta între 19.30 și 22.30. Alexandru Anghel se ocupa de muzică.

Singurul exGuerrilla care rămâne în postul de radio este Ciprian Muntele, care realiza matinalul împreună cu Vlad Craioveanu.

Tanănana: "Promisiunea unui produs editorial de calitate rămâne". Cu ce nume

Proiectul Tanănana continuă, asigură oficialii postului de radio într-un comunicat trimis Paginademedia.ro.

Publicitate

Potrivit reprezentanților stației, "promisiunea unui produs editorial de calitate rămâne".

Numele confirmate în echipa stației: Gojira, Ciprian Muntele, Anca Maco și Anca Niță.

Luni, Tanănana nu va avea un program matinal. Pe post va fi muzică, vor fi știri și pomouri.

Poziția oficială Tanănana: 

"TANĂNANA pregătește o propunere specială pentru publicul de radio amator de muzică bună și conținut deștept. Muzica TANĂNANA va comanda din fruntea topului priorităților, iar structura de conținut va ține ritmul - actual și dinamic, în fiecare clipă atent la interesele ascultătorilor.

Tânăr și energic, TANĂNANA își păstrează statutul de curator de muzici bune și proaspete, de informații relevante din zonele muzicale, culturale, sociale urbane, reprezentative pentru comunitate. Își va întregi discursul și personalitatea prin voci relevante pentru zona de interes și profilul consumatorului.

Proiectele comerciale demarate cu clienții și partenerii vor fi integrate natural în conținutul și specificul zonei de interes TANĂNANA. Pentru brandurile care își doresc să comunice diferit și eficient cu un public sătul de banalități, proiectele speciale vor căpata noi dimensiuni și vor lansa provocări reale.

Promisiunea unui produs editorial de calitate rămâne, pornind de la muzica atent aleasă și știri la fix în fiecare oră; proiectul editorial TANĂNANA implică o echipă din care fac parte nume ca GOJIRA, Ciprian MUNTELE, Anca MACO și Anca NIȚĂ.

TANĂNANA este un canal alternativ de muzica și entertainment lansat în Aprilie 2015, ce poate fi ascultat pe 92,7 FM în București, 89,7 FM în Timișoara, 93,5 FM în Medgidia și 97,6 FM în Huși și online pe www.tananana.ro. Tot din acest an vor începe emisia și noile stații din Târgoviște, 90,5 FM si Hunedoara, 92,1 FM.

Obiectivul acestui proiect rămâne crearea unei platforme de exprimare pentru comunitatea alternativă, proactivă, unită si urnită de idealuri precum libertatea de expresie, apropierea de manifestările culturale reale, progresul prin idei și inovație, atitudinea pozitivă și trăirile generate de puterea muzicii cu personalitate și impact."

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • Din punct de vedere muzical mi se pare cel mai tare radio din Romania .
  Nu aud Smiley , carlas dreams , si alte porcarii de genu , nu se repeta piesele , e potrivit pentru gustu meu . Intradevar numele radioului e penibil .
 • 1. lipsa unei strategii a radioului;
  2. lipsa unei strategii coerente;
  3. numele radioului este varza, ales la misto; si, culmea, greu de nimerit in pronuntie de catre public. ori cand cei care aud numele dau in balbaiala ca sa il pronunte, deja ai o problema. adica esti cool :))
  4. muzica (biip)ay...
  5. management incompetent, care a vrut doar sa isi ia niste banuti de undeva si sa se plimbe prin lume. cum poti sa lansezi ceva pe piata in ziua de azi, fara sa te duca mintea sa faci pic de promovare?
  6. oameni slabi in echipa initiala, managementul facand greseala clasica de a-si inchipui ca daca aduc niste oameni care au un oarecare nume vor atrage si audienta, de la sine! soc si groaza! au mai crezut si altii inaintea lor aceeasi prostie si au facut praf totul
  7. muzica
  8. muzica
  9. muzica
  10. muzica...
 • "Își va întregi discursul și personalitatea prin voci relevante pentru zona de interes și profilul consumatorului." Asa e, ba, Bogdan Serban nu e deloc relevant... E vina conducerii pentru ca n-au promovat postul in niciun fel. Sincer, singurul loc in care am auzit de existenta Tananana e Pagina de Media :))
 • Păcat că din ambiţiile unei directoare se distruge încă un post ce putea să fie unul bun.
  Faptul că oamenii din acest radio au fost puşi în preaviz nu avea cum să redreseze Tananana, era clar ca responsabilitatea pentru eşecul din audienţe nu e asumat de conducere.
  În loc să atragă publicul Guerrilla au distrus tot ce au făcut în aproape un an de când există...

Trimite un comentariu