Skip to main content

Top Gear va avea șase prezentatori plus Stig

 
Top Gear va avea șase prezentatori plus Stig
De câți oameni este nevoie să-i înlocuiești pe Jeremy Clarkson, Richard Hammond și James May la Top Gear? De șase: Un actor, o șoferiță de curse, o vedetă YouTube, un fost proprietar al unei echipe de formula 1, un jurnalist din zona auto-moto și un om de radio. Lor li se adaugă și „necunoscutul” Stig. 
 
Așa arată echipa de prezentatori a emisiunii Top Gear anunțată astăzi de BBC. Show-ul este programat să începă cu cei șase în luna mai.  

Cine sunt cei șase: actorul Matt LeBlanc (Joey din Friends), șoferița de curse Sabine Schmitz, Chris Harris - vedetă pe YouTube, expertul în formula 1 Eddie Jordan, fost proprietar al echipei Jordan, jurnalistul specializat pe auto Rory Reid, iar cel de-al șaselea este realizatorul radio Chris Evans

Publicitate

Eddie Jordan a avut echipa de formula 1 Jordan, din partea căreia au concurat nume precum Michael Schumacher și Damon Hill.

Reamintim că, anul trecut, BBC a renunţat la colaborarea cu Jeremy Clarkson, fostul star al show-ului, după o dispută violente a acestuia cu producătorul Oisin Tymon. Richard Hammond şi James May au ales și ei să se despartă de BBC și s-au alăturat lui Clarkson, într-un nou proiect ce va fi lansat în acest an pe platforma online Amazon Prime.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu