Skip to main content

Vedetele Antenelor, în studioul Antenei 3 pentru a susţine cauza. Sinteza zilei, difuzată la patru posturi.

 
Vedetele Antenelor, în studioul Antenei 3 pentru a susţine cauza. Sinteza zilei, difuzată la patru posturi.

UPDATE. După 30 de minute, posturile Antena 1, Euforia şi Antena Stars şi-au reluat programul normal.

Publicitate

Mobilizare generală în Intact. Mare parte din vedetele de la Antena 1 şi Antena 3, dar şi din redacţia ştirilor, au fost chemaţi să susţină cauza, după ce ANAF a notificat Antenele că trebuie să părăsească în cinci zile sediile confiscate.

Programul a fost schimbat în această seară. Patru din cele cinci posturi Intact au avut aceeaşi emisie: Sinteza zilei cu Mihai Gâdea. În studio, pe lângă prezenţele obişnuite, a apărut şi cea mai mare parte a vedetelor trustului: Andreea Berecleanu, Octavia Geamnănu, Simona Gherghe, Dan Capatos, Dan Negru, Mirela Boureanu, Mihai Morar, Răzvan Simion, Dani Oţil. Astfel, Sinteza zilei este la Antena 3, dar şi la Antena 1, Antena Stars şi Euforia TV (viitorul Happy Channel).

„Guvernul aruncă în stradă cinci televiziuni”, a apărut titrat pe burtiera postului. „Antena 3 în uriaş pericol”, a mai titrat postul.

Pe ecran, în partea dreaptă, apare un cronometru care numără zilele până când sediile confiscate trebuie eliberate, iar dedesubt, un mesaj: Emisia Antena 3 în pericol.

„S-a mai pomenit vreodată în România să fie dat un astfel de ordin de evacuare? Vă spun eu că nu, a spus Mihai Gâdea în deschiderea emisiunii de astăzi.” „Cum să evacuezi cinici emisiuni în patru zile?”, a mai adăugat acesta.

În studioul Antenei 3 a apărut şi Stegarul Dac

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ziDzi ziDzi
    Offf exact cum era in trecut la OTV , off ce chin , ce dor , ce jale ........ platiti si nu mai faceti atata circ ....
  •  Costel Costel
    Ba , da ce fete aveti , ***
  • geo geo
    Vai, ce mai tristețe, ce mai jale...”vedete” plătite cu mii de euro pe lună se pun deasupra legii și bocesc, precum Capatos, că vor rămâne, cică, fără mizerele de emisiuni.
  • laszlo laszlo
    60 milioane de euro de recuperat....
  • Mark Mark
    Voiam sa dau 1euro sa-i vad online azi ca sa ma amuz... acum ca e gratis....
    Cam cati abonati au cei cu site-urile televiziunilor cu plata sau cati useri au in medie televiziunile din Romania care transmit si in online. Sunt curios, deoarece eu urmaresc doar pe net anumite televiziuni.
  • Mihai Mihai
    Dar la nenea Gusa cu Realitatea cum facem cu datoriile alea? Ca-s zeci de milioane si acolo! Se prescriu cumva? Sau cat timp ai limbuta fina la tov. Iohannis nu patesti nimic...?
  • profesor profesor
    O jeleala penibila!!! La rece: se execută o decizie judecătorească definitivă. Cu o întârziere (politică) de aproape doi ani. Nu mai cădeți în plasa celor care o fac acum pe apărătorii libertății de expresie. Nu închide nimeni nimic. Se recuperează o parte infimă din prejudiciul astronomic provocat statului român de către patronul securist al acestei întreprinderi de manipulare a opiniei publice. Nu discutăm aici ideologia național-comunistă a postului și atitudinea net antidemocratică. Sau denigrarea constantă a Occidentului, a justiției independente și a elitei intelectuale, inclusiv sub forma cultivării unei nostalgii bolnăvicioase față de regimul lui Nicolae Ceaușescu.
  • Iulian Iulian
    Au si ei dreptate la ceva: De ce la alti hoti nu li se confisca averile? Ei intra in inchisoare, stau 3-7 ani, scriu niste carti, iasa si sunt milionari in euro. +in inchisoare stau pe banii nostri.

    Legea din Romania se aplica, in cazul unora.
  • Dan Andrei Dan Andrei
    Ar fi timpul sa inteleaga si Gadea & ai lui ca in Romania, legile se aplica.
    Chiar daca mai tarziu, decat stabilise instanta, dar, la fel de corect.

Trimite un comentariu

sus