Skip to main content

VIDEO ARHIVĂ. Defunctul OTV, părintele victimizării în direct. Imagini de când “dictatorul Băsescu” era de vină pentru închiderea postului

 
VIDEO ARHIVĂ. Defunctul OTV, părintele victimizării în direct. Imagini de când “dictatorul Băsescu” era de vină pentru închiderea postului

VIDEO ARHIVĂ. Paginademedia.ro scoate din arhiva site-ului un material despre "părintele" victimizării în direct, defunctul OTV. Articolul prezintă imagini de pe vremea când Dan Diaconescu a mobilizat toate resursele pentru a susține cauza postului, a cărui închidere fusese decisă de CNA.

Publicitate

Articolul din arhiva Paginademedia.ro: 

Tactica victimizării în direct a fost o “armă” folosită intens de fostul OTV al lui Dan Diaconescu. Vinovatul: “dictatorul Băsescu”. Paginademedia.ro vă prezintă câteva imagini din arhivă, cu realizatori ai postului invitați în studio, cu “simpatizanți” veniți să susțină “televiziunea poporului”, dar și cu imagini care frizează ridicolul.

Imaginile de mai jos au fost înregistrate de Paginademedia.ro în 2014, când CNA a decis închiderea OTV pentru campanie electorală intensă pe care o făcea pentru partidul lui Dan Diaconescu.

Unul dintre telespectatori a cerșit în direct. Nu un sediu, ci ceva mărunțiș să ajungă acasă. Un altul a recitat o poezie: “Refacem fabrica de tractoare, pământul țării să se are, alimente cancerigene să nu mai importăm, naturale să mâncăm”.

VIDEO. Poezia de la OTV:

 

 

VIDEO. Cum să cerșești în direct:

  

 
  

 

 

Vis de (secretar) general: „Sunt generalul care a ținut trupele în cazărmi”.

Tot la OTV, secretarul general al Partidului Poporului a povestit cum a salvat România.

„Sunt generalul care a ținut trupele în cazărmi”.

De ce?

Pentru că a convins membrii filialei partidului să stea acasă, să nu dea buzna în București în apărarea lui Diaconescu, declanșând astfel o revoluție. „Ca să nu paralizăm România!

 

 

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu