Skip to main content

Bravo, România va debuta peste două săptămâni la Antena 1. Chefi la cuțite rămâne cu o singură ediție pe săptămână

 
Bravo, România va debuta peste două săptămâni la Antena 1. Chefi la cuțite rămâne cu o singură ediție pe săptămână

Emisiunea Bravo, România, produsă de Mona Segall, va debuta din 5 aprilie la Antena 1. Show-ul de divertisment va îmbina musicalul cu o componentă caritabilă. 

Publicitate

Echipe din diverse domenii, care nu au nicio legătură cu scena, își unesc forțele pentru o cauză nobilă: în fiecare ediție trei echipe – de la bucătari, la vatmani sau corporatiști – lasă deoparte meseria pe care o fac zi de zi și urcă pe scenă, pentru a ajuta un coleg aflat în suferință, un prieten care are nevoie de ajutor sau o persoana cu a cărei poveste se identifică.

Show-ul îi are pe Liviu Vârciu și Diana Munteanu prezentatori, iar numerele concurenților vor fi jurizate ediție de ediție de Mirabela Dauer, Mihai Petre, Răzvan Simion și Dani Oțil.

Bucătari profesioniști, pizzari, taximetriști, vatmani de la RATB, shaormari sau angajați de la o curățătorie ecologică și-au lăsat meseriile pentru a fi vedete de musical. 

GALERIE FOTO

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • AM SI OCUPATIE MAI BUNA CA A VOASTRA ASA CA MI SE RUPE DE AMANDOI AM FACULTATE . DAR VOI CE OCUPATIE AVETI SA I JIGNITI PE TOTI ASA CA VALEA CU ABERATILE VOASTRE , SICTIR
  • Daca Bake Off scade in audienta, Antena are sanse sa fie pe 1 pe Comercial

    @1q, scrie ca unul de 5 clase. Aia cu 10 clase stiu sa scrie mai bine.
  • marian @ pt unul caruia i se rupe, esti extrem de prezent la rubrica de comentarii. serios, ai vreo ocupatie *** ? de scris, scrii ca unul cu zece clase.....

Trimite un comentariu