Skip to main content

Bravo, România va debuta peste două săptămâni la Antena 1. Chefi la cuţite rămâne cu o singură ediţie pe săptămână

 
Bravo, România va debuta peste două săptămâni la Antena 1. Chefi la cuţite rămâne cu o singură ediţie pe săptămână

Emisiunea Bravo, România, produsă de Mona Segall, va debuta din 5 aprilie la Antena 1. Show-ul de divertisment va îmbina musicalul cu o componentă caritabilă.

Publicitate

Echipe din diverse domenii, care nu au nicio legătură cu scena, îşi unesc forţele pentru o cauză nobilă: în fiecare ediţie trei echipe – de la bucătari, la vatmani sau corporatişti – lasă deoparte meseria pe care o fac zi de zi şi urcă pe scenă, pentru a ajuta un coleg aflat în suferinţă, un prieten care are nevoie de ajutor sau o persoana cu a cărei poveste se identifică.

Show-ul îi are pe Liviu Vârciu şi Diana Munteanu prezentatori, iar numerele concurenţilor vor fi jurizate ediţie de ediţie de Mirabela Dauer, Mihai Petre, Răzvan Simion şi Dani Oţil.

Bucătari profesionişti, pizzari, taximetrişti, vatmani de la RATB, shaormari sau angajaţi de la o curăţătorie ecologică şi-au lăsat meseriile pentru a fi vedete de musical.

GALERIE FOTO.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iulian Iulian
    Ce facultate ai tu ma?:)))))))))))) Facultatea de cioban?
  • marian marian
    AM SI OCUPATIE MAI BUNA CA A VOASTRA ASA CA MI SE RUPE DE AMANDOI AM FACULTATE . DAR VOI CE OCUPATIE AVETI SA I JIGNITI PE TOTI ASA CA VALEA CU ABERATILE VOASTRE , SICTIR
  • Iulian Iulian
    Daca Bake Off scade in audienta, Antena are sanse sa fie pe 1 pe Comercial

    @1q, scrie ca unul de 5 clase. Aia cu 10 clase stiu sa scrie mai bine.
  • 1q 1q
    marian @ pt unul caruia i se rupe, esti extrem de prezent la rubrica de comentarii. serios, ai vreo ocupatie *** ? de scris, scrii ca unul cu zece clase.....
  • marian marian
    ce veste , copiaza tot Mona in lipsa de alteceva. mi se rupe le doresc esec total

Trimite un comentariu

sus