Skip to main content

CÂȘTIGĂTOARE. Formatul propus de o producătoare din Cluj va fi dezvoltat de Zucchero și Media Factory

 
CÂȘTIGĂTOARE. Formatul propus de o producătoare din Cluj va fi dezvoltat de Zucchero și Media Factory
Sursa foto: dovecoteidea.com

Formatul propus de o producătoare din Cluj va fi dezvoltat de producătorii companiilor Zucchero și Media Factory.

Ștefana Man a câștigat concursul de la Idee la format, iar propunerea ei se va concretiza într-un proiect care ar putea ajunge pe posturile TV. “Este vorba de un reality show bine ancorat în realitatea zilelor noastre”, au spus reprezentanții caselor de producție.

Ștefana are 26 de ani, lucrează la Look TV și este producător al emisiunii Ziua Bună. A terminat Facultatea de jurnalism din Cluj.

Publicitate

Casa de producție Zucchero Media are în portofoliu, printre altele, formate ca Visuri la cheie (Pro TV) și Roata norocului (Kanal D). Este coproducător al emisiunii O dată-n viață (TVR) și, împreună cu Pro TV, al viitorului show Survivor – Supraviețuitorul.

Media Factory produce, împreună cu Pro TV, show-ul MasterChef. A dezvoltat show-uri precum M-a făcut mama artist (show cumpărat și de o stație BBC), Miss fata de la țară (exportat în 11 teritorii din lume), România mea și Animat Planet Show.

Cum a apărut concursul De la idee la format?

În luna decembrie, Zucchero Media și Media Factory au organizat un workshop in care si-au propus sa explice cum o idee poate fi transformata intr-un format TV.

Intr-o maniera deschisa conversatiei cu participantii la workshop, Bogdan Nicolescu, Marius Toader si Tim Crescenti au vorbit despre ce inseamna o idee buna, ce inseamna un format TV, cum si cand o idee poate deveni format TV.

La finalul workshop-ului participantii au fost invitați sa trimita ideile lor, urmând ca propunerea cu cel mai mare potential de a deveni un format TV vandabil să fie aleasă.

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Felicitari castigatoarei. Inca exista speranta ca cei tineri vin cu idei noi, vandabile. Apreciez nespus ca exista interes in a promova si tineretul in media. Succes!
  • Foarte frumos ca impartasesc din experienta lor, mai ales ca sunt singurii care au reusit sa creeze formate tv produse si in strainatate.

Trimite un comentariu