Skip to main content

Codruța Kovesi, întrebată „când vine DNA la TVR”, chiar de un realizator TVR

 
Codruța Kovesi, întrebată „când vine DNA la TVR”, chiar de un realizator TVR

Codruța Kovesi, procurorul șef al Direcției Naționale Anticorupție a fost întrebată marți seara de Ramona Avramescu, în cadrul unei emisiuni difuzate de postul public de televiziune, „când vine DNA la TVR”.

„Mulți dintre colegii mei m-au rugat să vă transmit o întrebare care îi frământă pe mulți angajați ai acestei instituții: și anume când vine DNA la TVR? Sau de ce nu vine DNA la TVR?”, a spus Ramona Avramescu.

Publicitate

„Când suntem chemați, venim”, a răspuns scurt Kovesi. 

Avramescu: „Este un raport al Curții de Conturi care nu arată foarte bine cu diverse investiții și cum s-a lucrat cu banii în această instituție.”

Kovesi: „Deci când suntem chemați, venim. Orice persoană care lucrează în TVR și cunoaște despre săvârșirea unor fapte de corupție ne poate sesiza. Este foarte dificil să ne sesizăm noi din oficiu în condițiile în care nu știm dacă este o faptă de corupție sau este o faptă care atrage competența DNA. Curtea de Conturi, în situații similare când a sesizat că sunt fapte de natură penală sau pot fi fapte de natură penală, de fiecare dată ne-au trimis acele rapoarte pentru a evalua dacă sunt astfel de fapte sau nu. La fel și aici dacă s-a făcut un astfel de raport de către Curtea de Conturi, noi așteptăm să fim sesizați.”

 

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • @Livia

    Da, toti!
    Cate ar avea sa-si povesteasca, cei pe care i-ai mentionat, macar 30 de zile la beciul respectiv.
  • Pai de ce nu se apuca doamna Kovesi sa ii cerceteze pe numitii GIURGIU TUDOR, SASSU ALEXANDRU, LAZESCU ALEXANDRU, SAFTOIU CLAUDIU ELWIS, ZGABERCEA CRISTIAN, TANASE STE:IAN, RADU IRINA. Ca toti sunt de Beciul Domnesc
  • ***, păi bă unde este familia ei că dacă era în comunism sigur că era criticată pentru asta cu siguranță. ***. A luat înfăscat din bugetul statului. Puțini observă. Este la fel o să vedeți să se dovedească de alfel ca si alina bica laun moment dat terminus. Si atunci să nu prea credeți că a răpus-o sistemul. Doar a devorată. Unde va fi mămicuța voastră atuncea mă

Trimite un comentariu