Skip to main content

Euforia TV, înlocuit oficial de Happy Channel

 
Euforia TV, înlocuit oficial de Happy Channel
De la Euforie, la Happy. Televiziunea pentru femei din trustul Intact a trecut oficial la Happy Channel, astăzi începând cu ora 16.00. Noua televiziune a debutat cu o telenovelă mexicană din 2014, Inima mea e a ta.  

Grila integrală a postului AICI. 

Aceasta este cea mai importantă schimbare de la lansarea televiziunii, pe 15 ianuarie 2006. De transformarea canalului se ocupă, în calitate de consultant, Ruxandra Ion. Supranumită mama telenovelelelor, Ruxandra Ion a avut timp de aproape 20 de ani poziții cheie în grupul Pro TV, unde s-a ocupat în special de Acasă TV, dar și de producția serialelor pe care postul le-a difuzat de-a lungul timpului. 

Happy Channel este numele cu care Ruxandra Ion a obținut o licență de la CNA în toamna anului 2014, pe o companie pe care o deținea, Act Smart Television.

Lansarea postului nu a mai avut loc "din lipsă de finanțare", după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Publicitate

Ruxandra Ion a cesionat marca Happy Channel pentru a fi folosită de canalul Intact.

„Mama telenovelelor” a obținut licența pentru Happy Channel într-o perioadă în care mai mulți apropiați ai lui Adrian Sârbu solicitau licențe de la CNA, pentru diverse canale:

- Lucian Mândruță a primit de la CNA o licență pentru un post de știri, Laștiri.ro. Proiectul urma să fie dezvoltat în cadrul Mediafax. După ce a obținut licența, proiectul nu a ajus să se concretizeze. Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, în urma unor neînțelegeri cu Adrian Sârbu, Lucian Mândruță (pe numele firmei lui a fost luată licența) s-a retras din proiect, luând și actele de licență ale stației. Ulterior, în vara anului trecut, Lucian Mândruță a anunțat, la CNA, că renunță la licența pentru LaȘtiri.ro.

- Andrei Boncea avea depuse la CNA două solicitări de licență, prin firma Syndicast, pe care o deținea. Era vorba de posturi cu profile clare: GustArte (gastronomie) și Comedia. Cererile au intrat pe ordinea de zi a CNA, dar nu au mai apucat să fie discutate (la vremea respectivă Andrei Boncea a invocat motive de sănătate, iar proiectele nu au mai fost dezbătute).

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Buna ziua!
    Sa va bucurati de o audienta cat se poate de buna, din partea unui public larg si fidel !
    Puteti analiza posibilitatea redifuzarii serialului argentinian "Perla negra "(1994)
    Va multumesc!
    Beatrice

Trimite un comentariu