Skip to main content

EXCLUSIV. Ruxandra Ion: Proiectul postului Happy Channel se amână din lipsă de finanțare. Mă gândesc la pensionare, dar asta nu înseamnă retragere

 
EXCLUSIV. Ruxandra Ion: Proiectul postului Happy Channel se amână din lipsă de finanțare. Mă gândesc la pensionare, dar asta nu înseamnă retragere
Ruxandra Ion

Ruxandra Ion“Proiectul postului TV Happy Channel se amână din lipsă de finanțare”, a declarat Ruxandra Ion, într-un interviu acordat Paginademedia.ro.

Publicitate

Legat de școala care îi poartă numele (TV & Film Academy by Ruxandra Ion), fosta producătoare a telenovelelor din grupul Pro TV spune că Academia își continuă activitatea, dar cu alt administrator.

“Mă gândesc la pensionare”, a mai spus Ruxandra Ion. “Asta nu înseamnă neapărat retragerea din activitate. Doar că am cotizat foarte mulți ani la stat și este un drept al meu”, a explicat Ruxandra Ion pentru Paginademedia.ro.

Proiectul Happy Channel a obținut licența de la Consiliul Național al Audiovizualului anul trecut, în aceeași zi cu proiectul LaȘtiri.ro (Lucian Mândruță), la rândul lui un post în stand by. Licența Happy Channel (care urma să fie o televiziune de familie) este luată pe firma Art Smart Television, deținută 100% de Ruxandra Ion.

Interviul cu Ruxandra Ion:

Petrișor Obae: Ce se întâmplă cu licența Happy Channel?
Ruxandra Ion: Proiectul Happy Channel se mai amână, din lipsă de finanțare. Am sperat că se poate face, dar nu am reușit să găsim finanțare pentru un canal.

Cea mai mare investiție din proiectul stației era un serial de anvergură, despre paparazzi, cu distribuție bună. Nu am găsit însă finanțare pentru el, și atunci am pus în stand by întregul proiect, cu tot cu televiziune.

Am însă tot timpul să îl fac, licența expiră în 2016.

Și actorii care lucrau ce fac?
Ruxandra Ion: Ei rămân în managementul școlii. De altfel, Școala merge foarte bine, se susține ca afacere în momentul de față. Am pus o colegă administrator, ca să am eu timp să mă ocup de altele.

Câți cursanți aveți?
Ruxandra Ion: Acum sunt cam 70-80 de cursanți.

Vă gândiți la o retragere?

Ruxandra Ion:Mă gândesc la pensionare, dar asta nu înseamnă neapărat o retragere. Dacă ieși la pensie, nu te oprește nimeni să lucrezi. Am cotizat ani buni la stat și este un drept care mi se cuvine. Nu am de gând însă să mă retrag.

Când se va întâmpla?

Ruxandra Ion:În perioada următoare. Voi depune actele necesare. Eu nu am vârsta de pensionare, însă am anii de vechime.

La școală rămâneți?

Ruxandra Ion:Da, dar, cum spuneam, nu mai sunt administrator. Acum este o colegă, Ionela Călin. Eu vreau să mă ocup de creație, nu de business. Asta sunt, asta am făcut până acum. Tot ce înseamnă cifre, contabilitate este în grija ei.

Care este legătura între amânarea proiectului Happy Channel și situația de la Mediafax Group?

Ruxandra Ion:Nu are nicio legătură. Cum nu a fost nicio legătură între mine și Mediafax Group în tot acest an.

Cu Adrian Sârbu?

Ruxandra Ion:Nici cu Adrian Sârbu. M-am întâlnit cu el la un moment dat anul trecut, am vorbit fiecare despre proiectele lui, dar atât. Nu am lucrat în sediul Mediafax, nu am nicio legătură cu compania sau cu el.

Adrian Sârbu are planurile lui, eu am planurile mele.

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • ar fi mai bine sa nu se mai lanseze deoarece nu va avea rating,singurul post de telenovele este acasa tv unde difuzeaza cele mai bune telenovele.

Trimite un comentariu