Skip to main content

Fondatorul Wikipedia vine în România la conferințele McCann / Thiess

 
Fondatorul Wikipedia vine în România la conferințele McCann / Thiess
Jimmy Wales - Sursa foto: Wikipedia
Jimmy Wales, fondatorul enciclopediei online Wikipedia, vine pentru prima oară în România, în cadrul McCann / Thiess Conferences. Evenimentul va avea loc pe 22 martie, de la ora 17.00, la Sala Epika - Grand Cinema Băneasa. 
 
Jimmy Wales va dezvălui, în cadrul conferinței, filosofia din spatele Wikipedia și cum a reușit prin intermediul acestei platforme să revoluţioneze modul în care oamenii din întreaga lume au acces la informații.
 
În fiecare lună, peste 80.000 de voluntari de pretutindeni contribuie la crearea a peste 7.000 de articole noi pe zi, accesate de peste 500 milioane de vizitatori unici. În prezent, Wikipedia cuprinde peste 36 milioane de articole, disponibile gratuit în peste 280 de limbi.

Jimmy Wales: „Wikipedia le îngăduie oamenilor nu numai accesul la cunoștințele altora. Când contribui la o construcție, aceasta îți aparține, ai investit în ea. Este de departe o răsplată mai mare decât dacă ți s-ar fi dat gata făcută.”

Bogdan Enoiu, director general McCann WorldGroup România: „Wikipedia crește în fiecare zi, în același ritm cu dorința oamenilor din întreaga lume de a cunoaște din ce în ce mai mult și din ce în ce mai repede. Nici nu ne-am fi putut imagina, acum 15 ani, că va exista un loc în care să găsești răspuns la orice întrebare. Fără o idee îndrăzneață și un om cu viziune, care să creadă cu adevărat în ea, astăzi nu am fi putut vorbi despre Wikipedia. De aceea, îl aducem în premieră în România pe Jimmy Wales.”

 
Publicitate
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Nici conferințele astea nu mai sunt ce au fost. În vremurile bune, Thiess era ajutat de Mihai Craiu și ce invitați veneau atunci: Gorbaciov, Bilderberg, Barcelona, Regele Franței, Nicole Cherry. Dar Mihai Craiu și-a dat seama cu cine are de-a face și s-a retras. Cred că lui Thiess îi pare rău, dar e prea târziu. Mihai Craiu i-a lăsat pe toți în urmă și a devenit unul dintre cei mai importanți vânzători de *** originale din România cu magazinul online MyFragrance.ro. Chiar acum are o ofertă fantastică: la cinci produse cumpărate primești un cadou de 559 de lei. *** originale 100%, peste 10000 de produse în stoc.

Trimite un comentariu