Skip to main content

Fosta șefă Pro TV International, proces pierdut cu Pro TV. Decizia nu este definitivă

 
Fosta șefă Pro TV International, proces pierdut cu Pro TV. Decizia nu este definitivă
Doina Gradea Business Magazin
Doina Gradea, fosta șefă a Pro TV International, care a contestat în instanță decizia de concediere, a pierdut în prima instanță procesul cu postul de televiziune. Tribunalul București a respins acțiunea întentată de Doina Gradea în urmă cu doi ani. Decizia nu este însă definitivă, putând fi atacată cu apel în 10 zile de la comunicare. 

În aceeași decizie, instanța a stabilit că Doina Gradea trebuie să plătească cheltuieli de judecată de 8.000 de lei. 

Ce spune decizia instanței, potrivit Portalului Instanțelor de Judecată: 

„Respinge acţiunea ca neîntemeiată. Obligă reclamanta să plătească pârâtei cheltuieli de judecată reduse în cuantum de 8000 lei. Cu apel în 10 zile de la comunicare ce se depune la sediul Tribunalului Bucureşti”

Doina Gradea, fost manager la Pro TV International, a fost concediată în urmă cu doi ani din postul pe care l-a deținut timp de zece ani.

Gradea a contestat atunci decizia în instanță, la Tribunalul București. „Este dreptul meu să contest o decizie care mi se pare nedreaptă, iar instanța va hotărî cine are are dreptate. Sunt un profesionist recunoscut pe piața din România, am fost concediată și am dreptul de a mă apăra”, declara Doina Gradea pentru Paginademedia.ro în urmă cu doi ani. 

Publicitate

Doina Gradea este unul dintre membrii fondatori ai grupului Media Pro. A venit în 1992, când exista doar agenția de presă Mediafax, la care a lucrat ca reporter. În anii 90 a fost asistenta personală a lui Adrian Sârbu și apoi Corporate Affairs al companiilor conduse de acesta.

Carte de vizită Doina Gradea:

A venit, în 1992, ca reporter la agenția Mediafax.

În 1994, secretar general de redacție la canalul de știri Canal 31.

Din 1995 a fost asistenta personală a lui Adrian Sârbu, după care, în 1998, a fost Corporate Affairs Manager pe grupul MediaPro și pe canalele Pro TV.

Din 2004 a fost director executiv al canalului Pro TV Internațional.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu