Skip to main content

FOTO. Rebranding la AXN. Posturile grupului au o nouă grafică. Ce noutăți vor avea în grilă

 
FOTO. Rebranding la AXN. Posturile grupului au o nouă grafică. Ce noutăți vor avea în grilă
Televiziunile AXN vor avea, din 17 martie, o nouă grafică „aliniată direcției de programe actuale”, anunță compania Sony Pictures Television. Noul aspect al televiziunilor se manifestă printr-un logo și elemente grafice noi. 
 
„AXN a avut un succes incredibil în România din toamnă și până în prezent, cu creștere de audiență de aproape 50% comparativ cu aceeași perioadă a anului precedent. Urmărind interesul telespectatorilor noștri, continuăm să fim destinația pentru cei în căutare de divertisment, suspans și acțiune. În același timp, venim în întâmpinarea dorințelor telespectatorilor ce caută conținut plin de intrigă, pasiune și emoții” a spus John Rossiter, manager general pentru SPT Networks, CE.

„Noua noastră identitate vizuală reafirmă angajamentul constant al companiei de a răspunde nevoilor telespectatorilor prin grila de programe, printr-un dialog constant cu publicul, conectat la brand-ul AXN atât prin canalele tradiționale, cât și prin cele digitale, sau social media”, a adăugat John Rossiter.
 
 
Noul logo AXN a fost realizat de echipa de marketing SPT Networks din Spania. Logo-ul este pus în valoare de o piramidă tridimensională în nuanțe de roșu, o formă asociată cu mister și convergența energiei.
 
„AXN evocă energie, pasiune, acțiune și suspans, atribute puternice care stau la baza unei noi campanii ce încurajează telespectatorii să descopere și să experimenteze lucruri cu adevărat incitante în această primăvară”, a explicat Maurizio Vitale, vice președintele senior al departamentului de marketing care a supervizat reîmprospătarea brand-ului la nivel global.
 
Noutăți în grila AXN
 
Premierele acestui sezon includ: Cronicile Shannara/ Shannara Chronicles, Mad Dogs și Jucătorul/ The Player.

Primăvara va fi, de asemenea, momentul reîntoarcerii producțiilor Memorie perfectă/ Unforgettable, sezonul al patrulea, Cititorii de oase/ Bones, sezonul al treilea, Autopsia crimei/ Body of Proof, sezonul al treilea, Minți criminale/ Criminal Minds, sezonul al unsprezecelea.
 
Cronicile Shannara/ Shannara Chronicles (25 martie; 21:05) este un serial de aventură, plasat într-o lume fantastică, a elfilor și a gnomilor.
 
Jucătorul/ The Player (22 martie; 21:05), un serial-thriller, cu Wesley Snipes în rolul unui personaj misterios, implicat în jocuri de pariuri cu mize uriașe.

 
 
Mad Dogs (29 aprilie; 22:00), un serial de comedie noir, spune povestea a câtorva prieteni trecuți de 40 de ani implicați fără voia lor într-o excursie cu multe surprize.
 

AXN, disponibil în 90% din gospodăriile din România, include seriale cum ar fi NCIS: Ancheta militară, Minți criminale, NCIS: Los Angeles, Merlin sau Scorpion, dar și producții originale precum Hannibal și Polițiști fără Frontiere.

Portofoliul global AXN include 49 de canale disponibile în 62 de țări, fiind subtitrat sau dublat în 19 limbi, ajungând în casele a peste 237 de milioane de oameni.  

GALERIE FOTO. Noile logouri AXN

  • Vechiul Logo AXN Black
  • Vechiul Logo AXN White
  • Vechiul Logo AXN

Publicitate
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • foarte tare siglele si noile seriale care vor fi ( la axn axnblack axnspin axnwhite etc ) , bravo AXN imi place de voi ca avansati si sunteti in pas cu evolutia etc , sunteti cei mai tari in seriale tv de actiune - conbinat cu SF fantasy horror animatie etc .
  • mizerabiel siglele, cred ca au angajat cei mai prosti designeri. nici nu stiu cum au terminat scoala primara, un gust estetic de 2 bani. rusine doar sa distruga tot.

Trimite un comentariu