Skip to main content

GALERIE FOTO Concurenţii Românii au talent. Primul număr de stand up comedy nud al show-ului

 
Marius Gheorghiu
Marius Gheorghiu
Cântăreţi, dansatori, contorsionişti au trecut aseară în următoarea etapă a show-ului Românii au talent de pe Pro TV. Tot aseară o pereche de dansatori a trecut direct în semifinală după ce Mihaela Rădulescu a apăsat butonul auriu.
Publicitate
În plus, unul dintre concurenţi a ales să-ţi prezinte numărul de stand up comedy...dezbrăcat, fiind acoperit doar de chitară.

Tot aseară show-ul a avut parte şi de o serie de concurenţi de peste hotare: o tânără din Kyrgyzstan, care a prezentat un număr de acrobaţie, un grup din Ucraina - Teatrul din umbre -, dar şi o cântăreaţă talentată din Filipine.
Cine a trecut mai departe la cea de-a treia ediţie a preselecţiilor Românii au talent.
Primele concurente care au urcat pe scenă au fost membrele grupului Kalokagathia, costumate în Charlie Chaplin, cele cinci micuţe au fost graţioase, carismatice şi pline de energie.
Corul Belcanto este unul dintre cele mai mari grupuri de la Românii au talent, cu 44 de membri. Aceştia au cântat melodia Super trouper pe 4 voci. “Mă întreb dacă a mai rămas cineva în Sărmaş sau dacă aţi venit toţi aici. Este aproape un gospel ce aţi făcut voi aici. Sunteţi îmbrăcate ca în gospel-urile americane. De data asta, DA!”, a spus Florin Călinescu.
Ianoşi Levente a transformat un hobby în sport de performanţă, biketrial. „La nivelul lui, asta a fost încălzire ce ne-a arătat azi. Sunt ferm convins că poate să facă spectacol oricând! DA!”, a spus Andi Moisescu.
La numai 9 ani, Eduard Stoica a interpretat melodia House of the rising sun şi a impresionat cu tehnica lui vocală.
Cei 12 membri ai Teatrului de umbre Verba din Ucraina au creat un moment artistic original. “Un moment foarte bun, pe care-l văd având loc aici, la Românii au talent, chiar dacă ei sunt din Ucraina. DA!”, a spus Andi Moisescu. Membrii teatrului de umbre Verba merg mai departe cu 4 de DA.
Nadia Buduruşi este acrobat, iar la preselecţiile Românii au talent a adus un moment de dans la bară.
Grupul Dreams Drums Druum a făcut din muzică un spectacol.
Cinara Madimkulova a venit la preselecţiile Românii au talent din Kyrgyzstan. Concurenta a prezentat un număr riscant de acrobaţie cu săgeţi.
Cezara Blioju a transmis prin dans un mesaj al lui Charlie Chaplin din 1940. Concurenta a adus pe scenă un moment de dans contemporan. “Eu n-am nicio îndoială, eu cred că ai venit în locul potrivit. Ne-ai prezentat o altă definiţie a dansului şi mă bucur foarte tare că ai ales să vii aici să ne-o arăţi. DA!”, a spus Andi Moisescu.
Doi dintre membrii trupei 3,14ŢA & Band Over au participat şi anul trecut la Românii au talent, dar s-au reîntors sezonul acesta într-o nouă formulă. Concurenţii au cântat melodia Drink the water.
Cel mai puternic moment al serii a fost prezentat de Duo Cris & Lori, care au prezentat un număr de dans. Mihaela Rădulescu a apăsat butonul auriu şi i-a trimis direct în semifinale. “E un număr foarte original! Am făcut ce am simţit eu. Şi am simţit foarte tare că oamenii ăştia au ce să caute în semifinală şi sunt foarte mândră. Ei sunt un moment artistic de semifinală, de finală şi, de ce nu, de marele premiu!”, a spus Mihaela.
Doi instructori de kung-fu, Maria şi Remzi Karataşoglu, au adus pe scena de la Românii au talent un număr riscant.
Marius Gheorgiu a surprins juriul, dar şi publicul, cu apariţia sa nonconformistă. Concurentul a adus un moment de stand-up comedy, pe care a decis să-l prezinte nud, acoperit doar de o chitară. “Eu zic că e destul ca să ne menţii într-o notă pozitivă. Are conţinut, ai ales o formă îndrăzneaţă pentru unii. Mie mi se pare firească. DA!”, a spus Florin Călinescu.
Resciebelle Santiago a venit la Românii au talent din Filipine. Concurenta a interpretat melodia I will always love you, pentru care a primit patru de DA.
GALERIE FOTO. Concurenţii Românii au talent la cea de-a treia ediţie
  • 3,TA & Band Over
  • Cezara Blioju
  • Cinara Madimkulova
  • Corul Belcanto
  • Duo Cris&Lori
  • Eduard Stoica
  • Ianosi Levente
  • Kalokagathia
  • Maria&Remzi Karatasoglu
  • Marius Gheorghiu
  • Nadia Budurusi
  • Resciebelle Santiago
  • Teatrul de umbre Verba
  • Trupa Dreams Drums Druum
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • gigi gigi
    Senzational! Bine ca nu m-am uitat.

Trimite un comentariu

sus