Skip to main content

GALERIE FOTO Concurenții Românii au talent. Primul număr de stand up comedy nud al show-ului

 
GALERIE FOTO Concurenții Românii au talent. Primul număr de stand up comedy nud al show-ului
Cântăreți, dansatori, contorsioniști au trecut aseară în următoarea etapă a show-ului Românii au talent de pe Pro TV. Tot aseară o pereche de dansatori a trecut direct în semifinală după ce Mihaela Rădulescu a apăsat butonul auriu. 
 
În plus, unul dintre concurenți a ales să-ți prezinte numărul de stand up comedy...dezbrăcat, fiind acoperit doar de chitară.
 
Tot aseară show-ul a avut parte și de o serie de concurenți de peste hotare: o tânără din Kyrgyzstan, care a prezentat un număr de acrobație, un grup din Ucraina - Teatrul din umbre -, dar și o cântăreață talentată din Filipine.
 
 
Cine a trecut mai departe la cea de-a treia ediție a preselecțiilor Românii au talent. 
 
Primele concurente care au urcat pe scenă au fost membrele grupului Kalokagathia, costumate în Charlie Chaplin, cele cinci micuțe au fost grațioase, carismatice și pline de energie.
 
Corul Belcanto este unul dintre cele mai mari grupuri de la Românii au talent, cu 44 de membri. Aceștia au cântat melodia Super trouper pe 4 voci. “Mă întreb dacă a mai rămas cineva în Sărmaș sau dacă ați venit toți aici. Este aproape un gospel ce ați făcut voi aici. Sunteți îmbrăcate ca în gospel-urile americane. De data asta, DA!”, a spus Florin Călinescu.
 
Ianoși Levente a transformat un hobby în sport de performanță, biketrial. „La nivelul lui, asta a fost încălzire ce ne-a arătat azi. Sunt ferm convins că poate să facă spectacol oricând! DA!”, a spus Andi Moisescu. 
 
La numai 9 ani, Eduard Stoica a interpretat melodia House of the rising sun și a impresionat cu tehnica lui vocală.
 
Cei 12 membri ai Teatrului de umbre Verba din Ucraina au creat un moment artistic original. “Un moment foarte bun, pe care-l văd având loc aici, la Românii au talent, chiar dacă ei sunt din Ucraina. DA!”, a spus Andi Moisescu. Membrii teatrului de umbre Verba merg mai departe cu 4 de DA.
 
Nadia Buduruși este acrobat, iar la preselecțiile Românii au talent a adus un moment de dans la bară.
 
Grupul Dreams Drums Druum a făcut din muzică un spectacol. 
 
Cinara Madimkulova a venit la preselecțiile Românii au talent din Kyrgyzstan. Concurenta a prezentat un număr riscant de acrobație cu săgeți. 
 
Cezara Blioju a transmis prin dans un mesaj al lui Charlie Chaplin din 1940. Concurenta a adus pe scenă un moment de dans contemporan. “Eu n-am nicio îndoială, eu cred că ai venit în locul potrivit. Ne-ai prezentat o altă definiție a dansului și mă bucur foarte tare că ai ales să vii aici să ne-o arăți. DA!”, a spus Andi Moisescu. 
 
Doi dintre membrii trupei 3,14ȚA & Band Over au participat și anul trecut la Românii au talent, dar s-au reîntors sezonul acesta într-o nouă formulă. Concurenții au cântat melodia Drink the water. 
 
Cel mai puternic moment al serii a fost prezentat de Duo Cris & Lori, care au prezentat un număr de dans. Mihaela Rădulescu a apăsat butonul auriu și i-a trimis direct în semifinale. “E un număr foarte original! Am făcut ce am simțit eu. Și am simțit foarte tare că oamenii ăștia au ce să caute în semifinală și sunt foarte mândră. Ei sunt un moment artistic de semifinală, de finală și, de ce nu, de marele premiu!”, a spus Mihaela.
 
Doi instructori de kung-fu, Maria și Remzi Karatașoglu, au adus pe scena de la Românii au talent un număr riscant.
 
Marius Gheorgiu a surprins juriul, dar și publicul, cu apariția sa nonconformistă. Concurentul a adus un moment de stand-up comedy, pe care a decis să-l prezinte nud, acoperit doar de o chitară. “Eu zic că e destul ca să ne menții într-o notă pozitivă. Are conținut, ai ales o formă îndrăzneață pentru unii. Mie mi se pare firească. DA!”, a spus Florin Călinescu. 
 
Resciebelle Santiago a venit la Românii au talent din Filipine. Concurenta a interpretat melodia I will always love you, pentru care a primit patru de DA. 
 
GALERIE FOTO. Concurenții Românii au talent la cea de-a treia ediție
 • 3,TA & Band Over
 • Cezara Blioju
 • Cinara Madimkulova
 • Corul Belcanto
 • Duo Cris&Lori
 • Eduard Stoica
 • Ianosi Levente
 • Kalokagathia
 • Maria&Remzi Karatasoglu
 • Marius Gheorghiu
 • Nadia Budurusi
 • Resciebelle Santiago
 • Teatrul de umbre Verba
 • Trupa Dreams Drums Druum
 

Publicitate
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu