Skip to main content

Galerie FOTO Românii au talent. Inventatorul „video-microfonului”, printre concurenții care au trecut în următoarea etapă

 
Galerie FOTO Românii au talent. Inventatorul „video-microfonului”, printre concurenții care au trecut în următoarea etapă
Liviu Minescu
15 concurenți au primit la ediția de vineri seara Da-urile juraților Mihaela Rădulescu, Andra, Florin Călinescu și Andi Moisescu, pentru a trece mai departe în următoarea etapă a show-ului Românii au talent. 
 
Emisiunea a fost urmărită de peste 3,4 milioane de persoane, după cum paginademedia.ro a scris AICI
 
Care au fost concurenții care au trecut mai departe, în continuare:
 
Seara a început cu Denis Costea, un micuț de 9 ani cu o voce uriașă, a cântat melodia O sole mio. Andi i-a spus: „Denis, ce ne-ai făcut? Eu spun că ai fost magnific și îndrăznesc să fac o predicție și să spun că tu o să devii una dintre cele mai mari vedete din România!”. Concurentul a obținut în final 4 de DA din partea juraților și merge mai departe.
 
Ancuța Dumitrean și Andrei Palamariu au adus pe scenă un moment de dans sportiv. Cei doi concurenți s-au completat perfect, iar dansul lor a făcut scena să vibreze. Chiar dacă Mihaela a taxat micile ezitări și a dat NU, Ancuța și Andrei au primit 3 de DA cu care merg în etapa următoare.
 
Anisia Gafton a urcat pe scenă cu un număr de stand up comed
 
Ionuț Scripcaru a urcat pentru prima dată pe o scenă la preselecțiile Românii au talent. Concurentul este autodidact în ceea ce privește muzica, învață totul după ureche, iar aseară a cântat la pianină compoziția Fantasie - Impromptu.
 
Ozolua Joel Junior a venit din Nigeria la studii în Constanța și, aseară, pe scena de la Românii au talent pentru a cântat o melodie hip-hop compoziție proprie. 
 
Nu este prima dată când Liviu Minescu își încearcă norocul la preselecțiile Românii au talent. Sezonul acesta concurentul a revenit cu o invenție în premieră mondială – video microfonul. Liviu s-a filmat, după care i-a înmânat Andrei invenția. Jurata nu a stat prea mult pe gânduri și a testat microfonul cântând. ”Domnule concurent, în speranța că nu vă vor răpi extratereștrii, aș vrea să vă revăd, motiv pentru care răspunsul meu este DA!”, i-a spus Andi și, chiar dacă Mihaela nu a fost convinsă de talentul concurentului, acesta merge în etapa următoare cu 3 de DA.
 
Cele trei fete din grupul Major Danger au prezentat aseară un moment de dans. „Sunteți dansatoare cu talent, din punctul meu de vedere. Eu abia aștept să vă dau un DA! Din toata inima!”, le-a spus Mihaela. 
 
Adrian EFEKT Group a făcut aseară o serie de acrobații solicitante la bară scurtă, iar publicul și juriul s-au ridicat în picioare pentru a-i aplauda momentul. 
 
Robert Frățilă a adus aseară pe scenă un moment de dans contemporan.
 
Trupa Arhaica a adus pe scenă un moment inedit și a combinat folclorul cu dubstep. Cei cinci concurenți au cântat melodia Ciuleandra și au creat un moment energic.
 
Mara Prună a cântat la pian și voce o melodie compusă de ea, Sweet dreams

Trupa Storm Dance Studio a prezentat la preselecții un număr complex de balet feminin și dans contemporan executat de băieți pe tocuri. Cei 9 concurenți au făcut spectacol pe scenă. ”Vai de mine, ce moment ați făcut! Perfecți ați fost! DA!”, a spus Mihaela. Trupa Storm Dance Studio a obținut 4 de DA și merge mai departe.
 
Cei doi membri ai trupei Acces au interpretat în manieră proprie melodia Sub pielea mea, au adăugat câteva versuri, iar publicul a fredonat refrenul alături de ei. 
 
Ultimul moment din cea de-a cincea ediție Românii au talent a fost adus de Diana Valentina Lungu. Ea a prezentat un număr inedit de balance.
 
Galerie Foto:
 • Adrian Efekt Group
 • Ancuta Dumitrean si Andrei Palamariu
 • Anisia Gafton
 • Denis Costea
 • Diana Valentina Lungu
 • Ionut Scripcaru
 • Liviu Minescu
 • Major Danger
 • Mara Pruna
 • Ozolua Joel Junior
 • Robert Fratila
 • Storm Dance Studio
 • Trupa Acces
 • Trupa Arhaica
 • Valeriu Nichitean
 

Publicitate
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu