Skip to main content

HotNews: Cristian Petcu şi Oana Stănciulescu - propunerile PNL pentru Consiliul de Administratie al TVR

 
TVR
TVR
PNL ii sprijina pe Cristi Petcu, fost membru in CA al TVR, si pe jurnalista Oana Stanciulescu, care in ultimii ani a lucrat la Antena 3 si Realitatea TV, pentru pozitii in viitorul Consiliu de Administratie al Televiziunii publice, scrie HotNews.ro.
Publicitate

Parlamentul trebuie sa desemneze un nou Consiliu de Administratie la TVR, dupa ce, in toamna, l-a demis pe cel condus de Stelian Tanase. Din CA-ul condus de Tanase si demis prin votul Parlamentului a facut parte si Cristian Petcu, fost secretar de stat in Ministerul Culturii si director in cadrul ICR.

Luni dimineata, si Calin Popescu-Tariceanu a anuntat propunerea ALDE pentru CA al TVR: Cristian Hadji-Culea (supleant: Marius Epure). Hadji-Culea a condus TVR in perioada 1998-2002.

Iar la sfarsitul saptamanii trecute, News.ro a relatat ca UNPR il sprijina pe Florin Condurateanu - si el fost membru in CA al TVR, demis in toamna anului trecut - pentru un nou mandat.

În plus, TVR a demarat procedurile pentru selectarea a doi reprezentanţi ai angajaţilor în Consiliul de Administraţie. 31 de candidaţi au fost validaţi pentru alegerile care se vor desfăşura joi, 17 martie.

Conform Legii 41/1994, republicate, CA al TVR este alcătuit din 13 membri: opt din partea grupurilor parlamentare, potrivit ponderii lor în Parlament, unul din partea Preşedintelui României, unul din partea Guvernului, doi din partea angajaţilor şi unul din partea minorităţilor naţionale. Preşedintele CA este validat de către Parlament dintre membrii titulari. Consiliul de Administraţie este numit pe o perioadă de patru ani.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ion ion
    31 de candidati din TVR? Ca sa iasa iar eternul si nepretuitul Burtea, a nu stiu cata oara? Cine e nebun sa se arunce la o insolventa, la un faliment? UIte ca se gasesc tovarasi de nadejde... candidatii de serviciu!
  • livia pila livia pila
    Chiar pe Stanciulescu... De ce nu pe Mageanu? Ca in Titanic vals? Penelistii iar s-au facut de ris.
  • kolo kolo
    Pentru sustinerea Stanciulescu-Zamfir la CA al TVR si a imenselor tampenii debitate si promovate de populistul deputat Daniel Zamfir PNL s-a sters pe bot de votul meu. Asa sa va ajute Dumnezeu!

Trimite un comentariu

sus