Skip to main content

Meciul Liverpool - Manchester United din optimile Europa League, difuzat la Pro TV și Dolce

 
Meciul Liverpool - Manchester United din optimile Europa League, difuzat la Pro TV și Dolce
televiziune_telecomanda_capital

Partida de Europa League dintre Liverpool – Manchester United este un duel istoric, cele 2 formații întâlnindu-se în competițiile interne de 166 de ori, dar niciodată într-o competiție europeană. Partida, care începe la ora 22.00, va fi difuzată de două posturi: Pro TV și Dolce Sport.

Ambele echipe au un palmares important în Europa: Liverpool are 5 trofee Cupa Campionilor și 3 cupe UEFA, în timp ce Manchester United are 3 trofee Cupa Campionilor. 

Publicitate
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Și pentru mine sună. Dacă mă interesa căutam pe net...ori treceam la Telekom.
  Interesul trebuie să se vadă și în audiențe, mai ales pe partea de comercial.
  Și dacă acolo apari cu cel mult 20.000 - 30.000 de privitori nu cred că este de bine.
 • Dolce Sport nu mizează pe un meci la concurenta cu Pro-ul. Ei mizează pe cantitate. Azi transmit pe cele 4 canale toate cele 8 meciuri ale competitiei. Pentru mine si Borussia-Tottenham suna foarte interesant.
 • Mile, tu ai grija de Antenele tale, te rog.
  Sau continua sa te faci de rîs cu proslăvirea acestora...
 • Adi, știu f bine situația. Am dorit doar să subliniez, din nou, dacă nu te-ai prins, că lumea nu a ”migrat” cu cârdul, în masă, către Telekom, în ciuda previziunilor șefilor Telekom care au investit zeci de milioane de euro în reclamă și în competiții gen ELeague ori CLeague. Asta arată ”interesul” majorității românilor pentru cele două competiții. Telekomul mai are o șansă să își crească substanțial numărul de abonați : Euro 2016. Dacă vor rata ”ținta”, nu îi văd prea bine pe cei de la Dolce Sport.
 • Sa postati cu un top 10 daca se poate, deoarece vrem sa stim si noi ce rating au si alte televiziuni in acel interval orar(22.00-24.00).Multumesc frumos si va urez o primavara frumoasa.
 • Geo asta e tare,,priceput,, daca el compara Digi cu Dolce la audiente. Adica doua posturi tv din care publicul NU poate alege. Poate nu stie dar sunt pe societati de cablu diferite. Oricum veti vedea diseara ,,caracterul,,celor de la Protv.Care nu vor afisa minutul si scorul !
 • Chiar mă surprinde decizia celor de la Pro TV.
  Au transmis pe *** meciuri interesante de CLeague si acum transmit o partidă de Europa League pe Pro TV.
  Oricum audiențele celor de la DolceSport cu meciurile din CLeague si Europa League sunt mici...poate puțin mai mari decât a audiențelor scoase cu Liga 1, acolo unde Digi Sport 1 îi surclasează de fiecare dată.

Trimite un comentariu