Skip to main content

MedLife sesizează sloganul concurenței Regina Maria la CNA: "Cei mai buni medici"

 
MedLife sesizează sloganul concurenței Regina Maria la CNA: "Cei mai buni medici"
CNA

MedLife, dublă solicitare la CNA. Reprezentanții rețelei medicale MedLife au venit în fața CNA pentru două subiecte:

Publicitate

Primul: pentru a reclama un slogan al concurenței Regina Maria. Medicii de la MedLife sunt „nefericiți și nemulțumiți” că Regina Maria a avut campania cu sloganul „Cei mai buni medici”. 

Al doilea: pentru a se relua discuția despre propria campanie a rețelei, după ce forul audiovizual nu a fost de acord cu sloganul: "Medlife, primul sistem medical sănătos din România"

„Este o sesizare pe care am argumentat-o cu documente noi în ce privește folosirea sintagmei Cei mai buni medici (folosită de Regina Matia într-o campanie de anul trecut n.r.) de către rețeaua de sănătate Regina Maria.

Motivul care ne-a împins să venim la dumneavoastră a fost nemulțumirea medicilor care operează și consultă în rețeaua MedLife”, a spus reprezentantul rețelei de sănătate în fața membrilor CNA în ședința de marți.

Acesta a mai subliniat că „numărul de medici, în jur de 1.500, colaboratori sau salariați permanenți, au fost foarte nefericiți și nemulțumiți de faptul că reacția noastră nu a fost probabil suficient de puternică și consistentă cu privire la această sintagmă: cei mai buni medici.”

Radu Herjeu, membru CNA, i-a explicat reprezentantului MedLife că CNA a analizat deja spoturile în cauză, iar forul audiovizual a dat și o decizie de intrare în legalitate cu privire la faptul că pe ecran textul care susține afirmația „Cei mai buni medici” nu este suficient de vizibil pe ecran (detalii, AICI). „Noi am dat o decizie atunci. Nu puteți să ne cereți să luăm altă decizie în acel caz. Puteți eventual să faceți o nouă sesizare pe faptul că folosesc aceste sintagme. Noi nu putem să ne anulăm decizia”, a explicat Radu Herjeu. 

Pe de altă parte, rețeaua de sănătate a cerut Consiliului să revină asupra deciziei de interzicere a unor spoturi. Forul audiovizual a decis anul trecut interzicerea a cinci reclame MedLife în care era folosit sloganul „MedLife, primul sistem medical sănătos din România”. Reprezentantul rețelei de sănătate le-a explicat membrilor că a adus documentație suplimentară. „Am pregătit documente și mai noi, respectiv, un studiu PriceWaterhouseCoopers care studiază și face un clasament pe baza datelor disponibile cu privire la ce înseamnă primul și apoi avem și câteva susțineri cu privire la sănătos, chestiunile care au fost criticate și în RAC și în Consiliu”. 

Cazul a fost amânat de CNA pentru o ședință viitoare, pentru ca membrii să poată studia noua documentație pusă la dispoziție de reprezentanții rețelei medicale. 

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Proprietarul Reginelor Marii sustine ca a venit in Romania in 1984 "atras pe personalitatea Reginei Maria". (Se poate verifica cu google.) Pasamite, ori nu stie ca in 1984 domnea Regina Leana, ori crede ca noii suntem idioti si nu stim. Redus sau spuriu, nu conteaza - povestea cu "cei mai buni medici" vine tot de acolo.

Trimite un comentariu